Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά από σήμερα νέο κύκλο πολιτικών ακαδημιών

Με στόχο την επιμόρφωση των στελεχών της κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης

Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά έναν νέο κύκλο πολιτικών ακαδημιών με στόχο την επιμόρφωση των στελεχών της κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης.

Η πρώτη αυτή πολιτική ακαδημία του νέου κύκλου απευθύνεται στα στελέχη του κόμματος από την Αττική, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τις οργανώσεις εξωτερικού και θα πραγματοποιηθεί, σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, δια ζώσης, αλλά και υβριδικά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

Στην έναρξη των εργασιών θα τοποθετηθούν ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο υπεύθυνος επιμόρφωσης στελεχών Νίκος Λυσιγάκης και ο γραμματέας Ελλήνων της διασποράς Νίκος Θεοδωρόπουλος, ενώ για οργανωτικά ζητήματα θα μιλήσει ο γραμματέας οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.

Η πολιτική ακαδημία θα έχει τέσσερις θεματικές ενότητες στις οποίες εισηγητές θα είναι ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου ΝΔ Νίκος Ρωμανός, ο γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού & επικοινωνίας ΝΔ Βασίλης Φεύγας, η σύμβουλος επικοινωνίας & αρθρογράφος του Liberal.gr Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, λέκτορας ψηφιακής επικοινωνίας & ευφυών σχέσεων, European Communication Institute Παναγιώτης Κακολύρης, το μέλος Δ.Σ. συνδέσμου 1974 και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας ΝΔ Ιωάννης Πολιτόπουλος και η σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας Δήμητρα Ψαχούλια.