Χρηστίδης: «Τα σενάρια συμπόρευσης είτε με το ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη ΝΔ είναι παραμύθια της Χαλιμάς»

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης μίλησε το μεσημέρι σε τηλεοπτική εκπομπή, θέλοντας να βάλει τέλος σε σενάρια σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ.

«Υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι σε όλη την χώρα το τελευταίο διάστημα, οι οποίοι συμμετέχουν στις διαδικασίες πιστεύοντας στη μεγάλη αυτόνομη πορεία της δικιά μας παράταξης» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απόφαση του τελευταίου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής που μιλάει για την αυτονομία της παράταξης.

«Όλα αυτά συζητούνται στα όργανα και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια των ανθρώπων που πιστεύουν, αγωνίζονται, αγωνιούν και έμειναν σταθεροί στο ΠΑΣΟΚ και στο Κίνημα Αλλαγής τα τελευταία χρόνια» σημείωσε με νόημα ο Παύλος Χρηστίδης, με φόντο την επιστολή Γιαννακοπούλου και είπε: «Τα σενάρια συμπόρευσης είτε με το ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη ΝΔ είναι παραμύθια της Χαλιμάς».

Κληθείς να σχολιάσει την υπουργοποίηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης δήλωσε: «Ο κος. Χρυσοχοϊδης κρίνεται από αυτά που λέει , η πορεία του είναι στο ΠΑΣΟΚ, από κει τον είδε ο κ.Μητσοτάκης και τον έκανε Υπουργό Προστασίας του Πολίτη». Όπως συμπλήρωσε, το αν το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής έχει προοδευτικό λόγο στα πράγματα θα φανεί, σημειώνοντας με νόσημα: «Σίγουρα πάντως το να είναι κάποιος μαζί με τον κ. Γεωργιάδη , τον κ.Βορίδη και τους υπόλοιπους δεν έχει καμία σχέση με την σοσιαλδημοκρατία».

«Να τονίσω τέλος, πως σήμερα που είναι και του Αγίου Βαλεντίνου, είναι η καλύτερη μέρα να πούμε πως δεν υπάρχει κανένας έρωτας με κανέναν, ούτε με το ΣΥΡΙΖΑ ούτε με τη ΝΔ» είπε χαριτολογώντας ο Παύλος Χριστήδης. «Είμαστε βαθιά ερωτευμένοι με την ιστορική παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ, με αυτά τα οποία άφησαν πίσω οι κυβερνήσεις του, τους ανθρώπους τους και με τον τρόπο που θα πορευτούμε από δω και πέρα» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.