Γιάννης Οικονόμου: «Μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της δικαιοσύνης μεσολαβεί πάντοτε μια άβυσσος»

Δριμεία επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον Αλέξη Τσίπρα

Για… ακατάσχετες υποσχέσεις που θα οδηγήσουν στην διάλυση, την ανασφάλεια, τη θεσμική εκτροπή και την χρεοκοπία, κατηγόρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Οικονόμου μάλιστα αναφέρθηκε και στα θέματα δικαιοσύνης σχολιάζοντας πως «μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της δικαιοσύνης μεσολαβεί πάντοτε μια άβυσσος».

Ειδικότερα, αναφέρει ο κ. Οικονόμου σε ανακοίνωσή του:

«Η ιστορική εμπειρία έχει δείξει ότι μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της δικαιοσύνης μεσολαβεί πάντοτε μια άβυσσος. Όπως και το 2015, ο κ. Τσίπρας υπόσχεται δικαιοσύνη και θα μοιράσει πολλή αδικία. Όσα ασύδοτα τάζει οδηγούν και πάλι στη διάλυση, την ανασφάλεια, τη θεσμική εκτροπή και τη χρεοκοπία.

Οι πολίτες ξέρουν ότι οι ακατάσχετες υποσχέσεις του έχουν τόση αξία όση είχαν και τα εγκαίνια των μουσαμάδων που παρουσίαζε σαν Μέτρο Θεσσαλονίκης το 2018. Η διαφορά μας είναι ότι στο τέλος της φετινής χρονιάς εμείς παραδίδουμε στους Θεσσαλονικείς ένα πλήρως λειτουργικό Μετρό, ενώ παράλληλα εκτελούνται άλλα 30 εμβληματικά έργα που αλλάζουν την πόλη. Το χειρότερο για εκείνον είναι ότι τη διαφορά αυτή την γνωρίζουν από προσωπική τους εμπειρία οι πολίτες.

ΥΓ: Το να φορά πατριωτικό και δημοκρατικό προσωπείο αυτός που ασυγχώρητα άφησε περιθώριο σε εθνικιστικές εξάρσεις περί τάχα «μακεδονικής» γλώσσας, αυτός που συγκυβέρνησε με εθνικολαϊκιστές, αυτός που δεν ψήφισε την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και τις διεθνείς συμμαχίες ενίσχυσης της Πατρίδας, συνιστά θράσος απύθμενο»