Γεωργιάδης – Τσίπρας: Απίστευτος καβγάς on air – «Θα μου μιλάτε με σεβασμό, δεν είμαστε φίλοι από το δημοτικό» – «Το ύφος αυτό στο σπίτι σου» (Βίντεο)

Τσακωμός ανάμεσα στον υπουργό και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Δευτέρας (19 Σεπτεμβρίου 2022) στον «αέρα» του ΣΚΑΙ, όταν στην εκπομπή «Σήμερα» οι Άδωνις Γεωργιάδης και Γιώργος Τσίπρας, αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις. Τα αίματα «άναψαν» με αφορμή όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ και το πρόγραμμα που εξήγγειλε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εξέφρασε την ενόχλησή του, γιατί όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του μίλησε στον ενικό. «Θα σας παρακαλέσω, θα μου μιλάτε με σεβασμό. Δεν είμαστε φίλοι από το δημοτικό, είμαστε βουλευτές και εγώ υπουργός», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

 

«Θα σας το μάθω εγώ»

«Παρακαλώ πάρα πολύ θα μου απευθύνεστε με σεβασμό. Αν δεν σας το μάθανε σπίτι σας, θα σας το μάθω εγώ!», είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο υπουργός, με τον Γιώργο Τσίπρα να του απαντά: «Όταν σέβεσαι, θα σέβομαι. Το ύφος αυτό στο σπίτι σου και στη Νέα Δημοκρατία».

«Εδώ δεν είμαστε αμφιθέατρο φοιτητικό ούτε σας φοβόμαστε κύριε. Με σεβασμό και στον πληθυντικό! Ό,τι δεν σου μάθανε οι γονείς σου θα το μάθεις εδώ», ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.