Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Να μιλά ο Τσίπρας για αποστασία δεν είναι περίεργο; – Kυβέρνησε με εξαγορασμένους βουλευτές και τώρα μιλά για κυβέρνηση «κουρελού»

Σημείωσε πως «η ΝΔ έχει αρχηγό και υποψήφιο πρωθυπουργό και όταν κάποιος ψηφίζει ΝΔ επιλέγει τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

«Το να μιλά ο κ. Τσίπρας για αποστασία βουλευτών δεν είναι λίγο περίεργο;», διερωτήθηκε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί;» ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κυβέρνηση με εξαγορασμένους βουλευτές και τώρα μιλά για κυβέρνηση κουρελού, ενώ σε ότι αφορά την αποστροφή του κ. Μητσοτάκη για πολλά χρώματα σε ένα κόμμα, απάντησε ότι τα πρόσωπα της κυβέρνησης δεν είναι από ένα κόμμα.

Σημείωσε πως η ΝΔ έχει αρχηγό και υποψήφιο πρωθυπουργό και όταν κάποιος ψηφίζει ΝΔ επιλέγει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ τόνισε πως εάν στις πρώτες εκλογές η ΝΔ έχει ένα καθαρό αποτέλεσμα, δηλαδή μια σαφή διαφορά, στις δεύτερες εκλογές θα μπορέσει να διεκδικήσει αυτοδυναμία.

Εξέφρασε φόβους για πολιτική ατιμία, διευκρινίζοντας πως ο κ. Τσίπρας είναι πιθανό -μετά τις εκλογές- να κάνει μια κυβέρνηση των ηττημένων.