Γεννηματά: Πρόταση για ένταξη των νοσηλευτών στα βαρέα και ανθυγιεινά

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, πρότεινε την ένταξη των νοσηλευτών των δημόσιων νοσοκομείων στο επίδομα των βαρέων και ανθυγιεινών.

Την ένταξη των νοσηλευτών των δημόσιων νοσοκομείων στο επίδομα των βαρέων και ανθυγιεινών αξίωσε από την κυβέρνηση η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού την Ελλάδα.

«Εμείς αναμετριόμαστε καθημερινά με το χρέος μας απέναντι στον λαό και την πατρίδα γιατί στο Κίνημα Αλλαγής  δεν είμαστε χθεσινοί» δήλωσε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3».

Τόνισε δε, ότι χρειάζονται άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων για να «μην πεταχτούν οι εργαζόμενοι στον δρόμο».

Αξίωσε μάλιστα, «να στηριχτούν οι μακροχρόνια άνεργοι όπως και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, να στηριχτούν οι αγρότες που έχουν μείνει απέξω και να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές των δημοσίων νοσοκομείων».

Ειδική μνεία έκανε και στο ζήτημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, προτείνοντας οι όποιες αποφάσεις να ληφθούν εντός της εβδομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, τέλος, επεσήμανε ότι η ύλη στην οποία θα εξεταστούν οι μαθητές της Γ’ Λυκείου, θα πρέπει να είναι μειωμένη.