Εύα Καϊλή: Στο «μικροσκόπιο» η αγορά του οικοπέδου στην Πάρο (Βίντεο)

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ

Νέες πληροφορίες οι οποίες αφορούν στη φερόμενη δράση της Εύας Καϊλή φέρνει στο φως η εκπομπή «Live News» του MEGA.

Αναφέρεται ότι στο μικροσκόπιο της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος έχει μπει και η αγορά οικοπέδου στην Πάρου από την Εύα Καϊλή με το σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Το οικόπεδο αγοράστηκε από την Εύα Καϊλή και το σύντροφό της στις 18 Μαρτίου 2022 στο Υστέρνι, ένα προνομιακό μέρος της Πάρου, το οποίο αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επενδυτικούς προορισμούς.

«Το Υστέρνι είναι μία από τις προνομιακές περιοχές της Πάρου. Είναι η Εκάλη του νησιού και ένα exclusive σημείο. Σήμερα η αξία του οικοπέδου θα ήταν σημαντικά παραπάνω από τις 300.000 ευρώ που δόθηκαν για την αγορά του. Δεν θα έβγαινε στην αγορά κάτω από 600.000 ευρώ», δήλωσε στο MEGA ο μεσίτης Κοσμάς Θεοδωρίδης.

Το οικόπεδο έχει έκταση 8.350 τ.μ. και αγοράστηκε στην τιμή των 300.000 ευρώ. Η Εύα Καϊλή σκόπευε να κατασκευάσει οίκημα 260 τ.μ., ενώ είχε το δικαίωμα να έχει ισόγειο, υπόγειο και πισίνα εντός του οικοπέδου, καθώς υπήρχε άδεια από παλαιότερο κτίσμα. Σημειώνεται ότι σήμερα δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τις νέες άδειες που βρίσκονται σε ισχύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύα Καϊλή είχε καταθέσει τα σχέδια του οικήματος στην Πολεοδομία, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί άδεια.