Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Κάλεσμα ΟΝΝΕΔ στους νέους για ενεργή συμμετοχή

Η κομματική νεολαία απευθύνει κάλεσμα στους νέους να συμμετέχουν όχι μόνο με την ψήφο, αλλά και ως υποψήφιοι για τις κομματικές οργανώσεις

Κάλεσμα στους νέους να συμμετέχουν ενεργά είτε ως εκλογείς, είτε και ως υποψήφιοι, στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ , απευθύνει η ΟΝΝΕΔ.

«Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν θέσει τους νέους στο επίκεντρο των κυβερνητικών πρωτοβουλιών, κάνοντάς τους πρωταγωνιστές σε μια Ελλάδα που αλλάζει. Τον ίδιο πρωταγωνιστικό ρόλο καλούμαστε να διαδραματίσουμε και στις εσωτερικές διαδικασίες του πολιτικού φορέα μας, συμμετέχοντας ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι εκλογές για την ανάδειξη των προέδρων και των μελών των ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ), αλλά και των προέδρων των ΔΗΜΤΟ και των μελών των ΔΗΜΤΕ θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου από τις 10.00′ το πρωί έως τις 19.00′.

«Ταυτόχρονα και με τον ίδιο τρόπο διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης των αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης, θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των 1.000 συνέδρων από τις Οργανώσεις Εκλογικών Περιφερειών, που θα συμμετέχουν στα δύο επόμενα τακτικά Συνέδρια του κόμματος», τονίζει η ΟΝΝΕΔ.

Υποψηφιότητες για τα ανωτέρω υποβάλλονται από αύριο Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου.

«Για πρώτη φορά εισάγεται η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ. Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα πρέπει να υποβάλλουν σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη της ΝΔ. Για να μπορέσετε να ψηφίσετε θα πρέπει να εγγραφείτε μέλος της Νέας Δημοκρατίας ή να ανανεώσετε την κάρτα μέλους σας έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021», ενημερώνει η νεολαία του κόμματος.

«Και σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε πρωταγωνιστές!», καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ.