Επίθεση Τσίπρα σε Μενδώνη για τους χειρισμούς της στον πολιτισμό

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Δείτε την σχετική ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Facebook.

Σφορδή επίθεση κατά της Λίνας Μενδώνη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, πριν από λίγο, μέσω ανάρτησής του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook. O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί, μεταξύ άλλων, την υπουργό για «απαξιωτική στάση απέναντι στους δημιουργούς», καταδικάζοντας την δήλωσή της στη Βουλή περί καλλιτεχνών που πληρώνονται με «μαύρα» αλλά και για «εγκλήματα κατά την πολιτιστικής κληρονομιάς» με αφορμή την απόφαση απόσπασης των αρχαίων από τον σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης.
 

 

 

Πρώτη φορά Υπουργός Πολιτισμού έχει καταφέρει να εξοργίσει πολλαπλώς όλους όσους οφείλει να στηρίζει, αδιαφορώντας για…

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

 

 

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα
 

Πρώτη φορά Υπουργός Πολιτισμού έχει καταφέρει να εξοργίσει πολλαπλώς όλους όσους οφείλει να στηρίζει, αδιαφορώντας για την επιβίωση του Πολιτισμού και των ανθρώπων του.
Το κατάφερε η κυρία Μενδώνη.
Πρώτη φορά Υπουργός Πολιτισμού απαξιώνει με αλαζονεία μεγάλους δημιουργούς, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να στιγματίσει από το βήμα της Βουλής το σύνολο των καλλιτεχνών, δηλώνοντας ότι «κινούνται στο χώρο της μαύρης οικονομίας», δηλαδή ότι πληρώνονται με «μαύρα».
Το κατάφερε η κυρία Μενδώνη.
Αλλά και πρώτη φορά Υπουργός Πολιτισμού πρωτοστατεί σε εγκλήματα κατά της πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως η καταστροφή των αρχαίων του σταθμού Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης, ενός από από τα σημαντικότερα μνημεία που έχουν αποκαλυφθεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα προκειμένου να υπηρετήσει συμφέροντα και ιδεοληψίες.
Το έχει καταφέρει και αυτό η κυρία Μενδώνη.
Ο κος Μητσοτάκης βλέπει εδώ και 14 μήνες την Υπουργό του να βλάπτει ανεπανόρθωτα τον Πολιτισμό στη χώρα μας.
Και στο βαθμό που ο ίδιος επιμένει να τη στηρίζει, έχει αποκλειστικά και προσωπικά την ευθύνη και για το καταστροφικό της έργο και για την ανεπάρκεια και για την προσβλητική της συμπεριφορά.