Επίθεση με βιτριόλι: Στο πλευρό της Ιωάννας ο Θάνος Πλεύρης – Τις επόμενες ημέρες η συνάντησή τους

Όσα είπε ο δικηγόρος της στο parapolitika.gr

Την Ιωάννα, η οποία υπέστη την βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι και δίνει μάχη στο νοσοκομείο της Ελευσίνας “Θριάσιο” για την αποκατάσταση της βαθιά πληγείσας υγείας της, αναμένεται να συναντήσει εντός των αμέσως προσεχών ημερών ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σύμφωνα με όσα δηλώνει αποκλειστικά στο parapolitika.gr ο δικηγόρος της ιδίας της Ιωάννας, Αποστόλης Λύτρας.

 

Μάλιστα, η συνάντηση της Ιωάννας με τον Θάνο Πλεύρη θα πραγματοποιηθεί στο δικηγορικό γραφείο του Αποστόλη Λύτρα, στην Αθήνα.

Ο Θάνος Πλεύρης είχε επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της Ιωάννας, προκειμένου ο ίδιος να εκφράσει την πλήρη συμπαράστασή του στον αξιοπρεπή και δύσκολο αγώνα, τον οποίο δίνει η Ιωάννα, ενώ ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε στον Αποστόλη Λύτρα ότι το υπουργείο Υγείας θα σταθεί στο πλάι της Ιωάννας, όσον αφορά το υγειονομικό μέρος της υπόθεσης, και θα προσφέρει κάθε δυνατή διευκόλυνση στον αγώνα της για την αποκατάσταση της υγείας της.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Ιωάννας ανέφερε στον Θάνο Πλεύρη ότι η 35χρονη επιθυμεί να συναντήσει τον υπουργό Υγείας, καθώς έχει πληροφορηθεί το προσωπικό και βαθιά ανθρώπινο ενδιαφέρον του Θάνου Πλεύρη για την περιπέτεια της υγείας της.

 

Πηγή: parapolitika.gr