Δόμνα Μιχαηλίδου για Τέμπη: «Μόνο συγγνώμη μπορούμε να πούμε, τι παρηγοριά να δώσεις σε αυτούς τους γονείς;» (Βίντεο)

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για το δυστύχημα στα Τέμπη, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε το μεσημέρι της Πέμπτης 9/10 την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου στην εκπομπή της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για το δυστύχημα στα Τέμπη, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου  ζήτησε συγγνώμη και τόνισε ότι είναι πολύ λίγο…

«Δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας που δεν νιώθει χάλια αυτές τις μέρες, που να μην νιώθει αυτή την τρομερή, εκκωφαντική βουβαμάρα. Και δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψεις. Η σιωπή πολλές φορές είναι καλύτερη. Πώς να παρηγορήσει κανείς αυτούς τους γονείς; Το σκεφτόμουν. Τα βράδια όλων μας είναι πολύ δύσκολα. Ήταν ένα τρένο γεμάτο παιδιά.

Εδώ είμαι απαρηγόρητη εγώ που έχασα τον πατέρα μου πριν από έξι μήνες, πώς να είναι αυτοί οι γονείς που έχασαν τα παιδιά τους; Αυτό που υπάρχει από την μεριά μας είναι μία μεγάλη συγγνώμη για το τι δούλεψε ή τι όχι. Το συγγνώμη σημαίνει το τι κάνουμε τώρα και πώς κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και κυρίως των παιδιών και των νέων, γιατί αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα.

Οι συνεργάτες μου ανεβαίνουν μία φορά την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει αυτή γι’ αυτήν την εμπιστοσύνη που κλονίστηκε να κάνουμε κάτι και θα το κάνουμε. Πεισμώνουμε από τα προβλήματα και τις τραγωδίες. Αλλά μέχρι να το κάνουμε, μόνο συγγνώμη μπορούμε να πούμε, τι παρηγοριά να δώσεις στους γονείς αυτούς;» είπε χαρακτηριστικά η  Δόμνα Μιχαηλίδου στηνΕλένη Μενεγάκη.