Δημητρακόπουλος: «Εμείς ζητήσαμε έρευνα για τα εμβάσματα στον Παναμά»

Με αφορμή το αίτημα του Χαράλαμπου Βουρλιώτη, που ζητεί από τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές του Παναμά να ενημερωθεί εάν έχουν μεταφερθεί εμβάσματα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από το Κατάρ για την Εύα Καϊλή, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος διευκρινίζει ότι οφείλεται σε πρωτοβουλία της υπεράσπισής της

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή , Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με ανακοίνωσή του τονίζει την ικανοποίησή του για το αίτημα δικαστικής συνδρομής από τον Παναμά, το οποίο κατέθεσε ο πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, υπογραμμίζοντας ότι θα αποδειχθούν οι οργανωτές των ψευδών κατηγοριών κατά της Ελληνίδας ευρωβουλευτή.

Τονίζει πως είχε καταθέσει αίτημα για δικαστική συνδρομή από τον Παναμά εδώ και μέρες, ώστε «να διαπιστωθεί η πλαστότητα των παραστατικών των μυθικών εμβασμάτων από το Κατάρ στην κ. Καϊλή».

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου

«Εδώ και μέρες έχω καταθέσει αίτημα στον κύριο Χαράλαμπο Βουρλιώτη, πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων που προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα, να ζητήσει δικαστική συνδρομή από τον Παναμά ώστε να διαπιστωθεί η πλαστότητα των παραστατικών των μυθικών εμβασμάτων από το Κατάρ στην κυρία Εύα Καϊλή. Επιτέλους ικανοποιήθηκε το αίτημά μας και θα διαπιστωθεί το ΨΕΥΔΟΣ και οι οργανωτές του».