Αύριο το μεσημέρι το νέο υπουργικό συμβούλιο της υπηρεσιακής κυβέρνησης

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά

Αύριο, Σάββατο, ο πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς συγκαλεί νέο υπουργικό συμβούλιο. Συγκεκριμένα, η συνεδρίαση του δεύτερου υπουργικού συμβουλίου της υπηρεσιακής κυβέρνησης, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12:00 στο Μέγαρο Μαξίμου και θα γίνει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά.

 

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής (26/05) ορκίστηκαν τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης και ακολούθως ο Ιωάννης Σαρμάς κάλεσε τους νέους υπουργούς σε ένα άτυπο συμβούλιο, στο οποίο τους μίλησε για περίπου 10 λεπτά.

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης «να είμαστε ουδέτεροι, αμερόληπτοι, αντικειμενικοί και κυρίως θα πρέπει να σταθμίζουμε τις πράξεις μας». «Γιατί είναι εύκολο ίσως η πράξη να εκτιμάται καθαυτή ως μη έχουσα πολιτικό χαρακτήρα, αλλά ακόμα και τις συνέπειες των πράξεων μας, ώστε να μη θεωρηθεί ότι στοιχειοθετούν παρέμβαση υπέρ ή κατά κάποιας πολιτικής παράταξης στον εκλογικό αγώνα που ακολουθεί», κατέληξε.

Στη συνέχεια, τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης κατευθύνθηκαν στα υπουργεία που τους ανατέθηκαν για τις καθιερωμένες διαδικασίες παράδοσης-παραλαβής των χαρτοφυλακίων των υπουργείων.