Απόστολος Σπυρόπουλος: Δεν θα είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ – Ο λόγος που έφυγα από το ΠΑΣΟΚ

Ενεργός πολιτικά θέλει να είναι ο γιος του αείμνηστου υπουργού Ροβέρτου Σπυρόπουλου

Το «λίγο» και η έλλειψη προγράμματος του ΠΑΣΟΚ δεν άρεσαν στον Απόστολο Σπυρόπουλο, ο οποίος ομολόγησε, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στη δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης, ότι είχε καταστήσει εαυτόν διαθέσιμο στο κόμμα, προκειμένου να γίνει υποψήφιος.

Συγχρόνως, όμως, ο γιος του αείμνηστου υπουργού Ροβέρτου Σπυρόπουλου τόνισε ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή, μάλιστα, που είχε καλά λόγια να πει για τη Νέα Δημοκρατία.

Διεμήνυσε επίσης ότι θα είναι ενεργός στα πολιτικά δρώμενα. «Δεν εννοούσα ότι θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με άλλο κόμμα. Θα είμαι ενεργός, χωρίς απαραίτητα να ανήκω σε κόμμα. Διαψεύδω τη φήμη περί υποψηφιότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε και τόνισε: «Η χώρα πρέπει να συνεχίσει τη σταθερότητα. Η σημερινή κυβέρνηση είναι η καλύτερη μετά τα μνημόνια, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει λάθη».

Απέφυγε, ωστόσο, να απαντήσει τι θα έπραττε αν η ΝΔ του έκανε πρόταση για βουλευτική υποψηφιότητα. «Μέχρι σήμερα δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση και δεν θα βιαστώ να λάβω αποφάσεις» είπε ο Απ. Σπυρόπουλος, προσθέτοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει ο ρόλος του περιφερειακού και του δημοτικού συμβούλου.