Αποστάσεις από το tvxs παίρνει ο Στ. Κούλογλου σχετικά με το jenny.gr, καθώς δηλώνει απλός αρθρογράφος

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, απαντάει για την αναπαραγωγή fake news από την σελίδα του εναντίον της Τζένης Μπαλατσινού και του site jenny.gr.

Στην ιστοσελίδα του Στέλιου Κούλογλου, tvxs, γράφηκε χαρακτηριστικά πως “Το site jenny.gr της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας “Μένουμε Σπίτι”. H απάντηση ήρθε από την ίδια την Τζένη Μπαλατσινού άμεσα μέσω twitter, με την ίδια να κάνει λόγο για fake news και να τονίζει πως το σάιτ εδώ και έναν χρόνο δεν της ανήκει.

O κ. Κούλογλου από την πλευρά του δηλώνει ότι κατά την εκλογή τουστην Ευρωβουλή δεν έχει καμία αρμοδιότητα στις συντακτικές επιλογές του TVXS και ότι παραμένει ως απλός αρθογράφος.

Η ανάρτηση του Ευρωβουλευτή:

“Όπως έχω επανειλημμένως δηλώσει, μετά την εκλογή μου στην Ευρωβουλή δεν έχω καμία αρμοδιότητα στις συντακτικές επιλογές του TVXS, όπου παραμένω ως απλός αρθρογράφος. Παραπέμπω συνεπώς για το θέμα του jenny-gr στη σχετική ανάρτηση του TVXS”.