Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για υποκλοπές: «Ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του»

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ, σχετικά με την παρακολούθηση του ΚΚΕ

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση παρακολούθησης του ΚΚΕ, υποστηρίζοντας ότι παίζει «σκοτεινά παιχνίδια», έδωσε η Κουμουνδούρου.

«Στην ανακοίνωση – παραλήρημα της ΝΔ για τις δήθεν ‘διαπιστώσεις- φωτιά’, που προέκυψαν στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών σε σχέση με τις καταγγελίες του ΚΚΕ για παρακολουθήσεις του τηλεφωνικού του κέντρου, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν λόγια για να απαντήσει κανείς στα σοβαρά», σημειώνει στη δική του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και τονίζει πως «δυστυχώς για τη ΝΔ, η κυβερνητική πλειοψηφία τα έχει πια κάνει όλα. Και φίμωση και συγκάλυψη και εκβιασμούς και υπονόμευση της Εξεταστικής και λάσπη για την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Τίποτα δεν έπιασε. Κανένας αντιπερισπασμός δε λειτούργησε», αναφέρει προσθέτοντας πως «κανείς δε μπορεί πια να σώσει τον κ. Μητσοτάκη από την αλήθεια που σύντομα θα βγει στο φως, είτε το θέλει είτε όχι. Και ας πιάνεται ο πνιγμένος από τα μαλλιά του…».

 Για «συμπαιγνία» με τη ΝΔ, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ

Να σημειωθεί, πάντως, πως και το ΚΚΕ κατήγγειλε την στάση του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «ενώ σήμερα έπρεπε να συζητηθεί η υπόθεση για να δοθούν απαντήσεις στα πολλά αναπάντητα ερωτήματα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρόσχημα το – σωστό – αίτημα για την πρόσκληση στην Επιτροπή του προέδρου της ΑΔΑΕ και αξιοποιώντας τη στάση της ΝΔ, αποχώρησαν από την Επιτροπή».

Ο Περισσός, μάλιστα, έκανε λόγο «για άθλια συμπαιγνία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το θάψιμο της υπόθεσης των συνακροάσεων στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ».