«Αναξιόπιστος, ψευδολόγος και κωλοτούμπας» – Άστραψε και βρόντηξε ο Λαφαζάνης μετά τις ειρωνείες Τσίπρα

Ο κ. Λαφαζάνης σε εκτενή ανάρτηση στο Facebook καταφέρεται εναντίον του πρώην συντρόφου του

Οι άκρως ειρωνικές έως απαξιωτικές αναφορές του Αλέξη Τσίπρα για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και το χαμηλό ποσοστό που πήρε στις εκλογές του ’19, όταν ρωτήθηκε σχετικά (Alpha) με τους πλειστηριασμούς επί ΣΥΡΙΖΑ, δεν έμειναν τελικά αναπάντητες.

Ο κ. Λαφαζάνης σε εκτενή ανάρτηση στο Facebook καταφέρεται εναντίον του πρώην συντρόφου του όχι μόνον για τους πλειστηριασμούς αλλά συνολικά για το πώς έχει πολιτευτεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας μύδρους με δεκάδες χρήστες να παίρνουν το μέρος του. «Ο πολιτικός Αλ. Τσίπρας που θα λάμβανε, αν υπήρχε, το μέγα βραβείο Νόμπελ αναξιοπιστίας, πολιτικής ψευδολογίας, κωλοτούμπας και προδοσίας της λαϊκής βούλησης και της χώρας αλλά και αναίσχυντης δυσφήμησης μιας παράταξης όπως αυτή της Αριστεράς και χιλιάδων λαμπρών αγωνιστών της, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί χωρίς αιδώ, λες και απευθυνόταν σε ηλιθίους και παρά τα στοιχεία που έχω παρουσιάσει, ότι οι 25.000 χιλιάδες ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και οι πολλοί περισσότεροι από τα ειρηνοδικεία επί της κυβερνήσεώς του, οι πλείστοι των οποίων ήταν πρώτης κατοικίας, δεν ήταν στην ουσία πλειστηριασμοί αλλά περίπου επιλεγμένες “απαλλοτριώσεις” υπερπλούσιων κακοπληρωτών», σημειώνει ο επικεφαλής του νεότευκτου Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης (ΔΗΚΕΑ).

Σε άλλο σημείο αυτής της σκληρής απάντησης ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υπογραμμίζει: «Ο πολιτκός που εμπέδωσε την επιλογή των funds και των servicers για την “αρπαγή” ακινήτων, και μάλιστα σε εξευτελιστικό τίμημα, όχι μόνο έκανε επιδρομή εκπλειστηριασμών πρώτων κατοικιών αλλά και κάτι πολύ χειρότερο και μακάβριο: καθιέρωσε πραξικοπηματικά, με συναίνεση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τη μεταφορά των πλειστηριασμών από τα ειρηνοδικεία, όπου διεξάγονταν στο φως και σε κοινή θέα, με ζωντανή συμμετοχή των ενδιαφερομένων και κινηματικές παρεμβάσεις, στα κλειστά σκοτεινά δώματα επιλεγμένων συμβολαιογραφείων, όπου με ηλεκτρονική μορφή εκπλειστηριάζονταν κοψοχρονιά και με πλήρως αδιαφανείς διαδικασίες».

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ του Σαββάτου στις 18/2