Αλεξιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Αντί οι φορείς της δικαιοσύνης να υπηρετούν τη διαφάνεια προσπαθούν να συσκοτίσουν το ζήτημα των παρακολουθήσεων

Σε ότι αφορά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, υπενθύμισε πως ο συγκεκριμένος κύριος προσέφυγε εναντίον του ελληνικού δημοσίου

Για προσπάθεια ενός καθεστώτος να επιβάλει τις λειτουργίες και τη λογική του,έκανε λόγο στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, κληθείς να σχολιάσει τη γνωμοδότηση του εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, με την οποία ουσιαστικά βάζει φρένο στην ενημέρωση των πολιτών από την ΑΔΑΕ για τις παρακολουθήσεις.

 

Είπε πως φορείς της δικαιοσύνης αντί να υπηρετούν την διαφάνεια στο θέμα των παρακολουθήσεων κάνουν προσπάθειες να υπάρξει συσκότιση, ενώ εκτίμησε ότι το θέμα θα κυριαρχήσει το επόμενο διάστημα την πολιτική ζωή του τόπου. Ανέφερε πως είναι απαράδεκτο να υπάρχει μια τέτοια παρέμβαση.

Σε ότι αφορά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, υπενθύμισε πως ο συγκεκριμένος κύριος προσέφυγε εναντίον του ελληνικού δημοσίου.