Απάντηση Πέτσα σε Τσίπρα για τη νέα καμπάνια για τον κορωνοϊό: Είναι απαραίτητη, θα συνδυαστεί με δωρεάν μηνύματα

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον Αλέξη Τσίπρα για τη νέα ενημερωτική καμπάνια

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον Αλέξη Τσίπρα.

 

Άμεση ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, ύστερα από την κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τη νέα καμπάνια για τον κορωνοϊό.

 

Η νέα ενημερωτική καμπάνια, που θα έχει προϋπολογισμό 2 εκατ. ευρώ και θα αφορά μόνο τηλεοπτικούς σταθμούς, ήταν η αφορμή για να εξαπολύσει σφοδρά πυρά στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, τόνισε πως η επαγγελματική καμπάνια για την ενημέρωση των πολιτών είναι απαραίτητη. «Η πρώτη καμπάνια έσωσε ζωές. Η καμπάνια θα συνδυαστεί με τα δωρεάν μηνύματα. Πρέπει να έχουμε όμως επαγγελματική καμπάνια και είναι μόνο 2 εκατομμύρια. Ακόμη και πρωτοετείς φοιτητές του μάρκετινγκ θα σας πουν ότι είναι απαραίτητο», είπε ο κ. Πέτσας, και συμπλήρωσε με νόημα: «Ποιος θέλει να μοιάσει με τον Όρμπαν; Αυτός που ήθελε μπροστινούς όπως ο Καλογρίτσας και να χειραγωγεί! Εμείς θέλουμε να σώσουμε ζωές».

 

Τσίπρας: Λεφτά στα ΜΜΕ για να σας λιβανίζουν
Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επισήμανε νωρίτερα:

 

«Την ώρα που η οικονομία καταρρέει. Την ώρα που η πανδημία σάς έχει ξεφύγει και πέφτετε από τη μία αντίφαση στην άλλη. Την ώρα που παρουσιάζεστε ανίκανοι να διαχειριστείτε ακόμη και τις πλημμύρες στη Θεσσαλία και στα νησιά του Ιονίου. Την ώρα που η ανασφάλεια κυριεύει τη πλειοψηφία των πολιτών και εσείς δεν έχετε δώσει ένα ευρώ να ενισχύσετε τα δημόσια νοσοκομεία, να ενισχύεστε με εκπαιδευτικούς τα δημόσια σχολεία, να ενισχύσετε τις δημόσιες συγκοινωνίες. Τι κάνετε; Δίνετε και άλλα λεφτά στα ΜΜΕ, πάλι χωρίς όρους και κριτήρια για να συνεχίσουν να σας λιβανίζουν»