Σαουδάραβας υπουργός «έκοψε» δημοσιογράφο του Reuters – Ποιός ήταν ο λόγος (Βίντεο)

Υποστήριξε ότι το μέσο που εργάζεται δεν κάνει καλά τη δουλειά του, σχετικά με τις συνομιλίες Ρωσίας - Σαουδικής Αραβίας

Τη μείωση της παγκόσμιας παραγωγής πετρελαίου ανακοίνωσαν το απόγευμα της Τετάρτης οι υπουργοί Ενέργειας των χωρών του ΟΠΕΚ+.

Μάλιστα, το μέγεθος της περικοπής είναι τελικά διπλάσιο από αυτό που είχε προαναγγελθεί τις προηγούμενες ημέρες, με τις ΗΠΑ να κάνουν λόγο για ευθυγράμμιση της απόφασης του ΟΠΕΚ+ με τη Ρωσία.

Οι σχέσεις Ρωσίας – Σαουδικής Αραβίας έχουν μπει και στο μικροσκόπιο των μεγάλων ειδησεογραφικών δικτύων, όπως το Reuters, που αφιέρωσε αρκετό «χώρο» για τις συνεννοήσεις των δύο χωρών.

Μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων στη Βιέννη, οι υπουργοί Ενέργειας των μελών του ΟΠΕΚ+ έδωσαν συνέντευξη Τύπου. Εκεί, ο δημοσιογράφος του Reuters θέλησε να υποβάλει ένα ερώτημα στον Σαουδάραβα υπουργό.

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να μιλάει, αλλά ο πρίγκιπας Abdulaziz bin Salman τον διέκοψε, λέγοντάς του ότι δεν κάνει σωστά το ρεπορτάζ και πως δεν μπορεί να δεχθεί τα ερωτήματά του.

Δείτε το βίντεο:

Το… αντίμετρο αυτό ήρθε μετά τα δημοσιεύματα του Reuters, που έκαναν λόγο για συμφωνία Ρωσίας – Σαουδικής Αραβίας σε ανώτατη τιμή στο αργό πετρέλαιο.