Quantcast

Nέες δικαστικές περιπέτειες του Μελισσανίδη για την Aegean

Μια αγωγή στο Λουξεμβούργο είναι ο τελευταίος δικαστικός «πονοκέφαλός» του. Το κείμενο - καταπέλτης, τα αποκαλυπτικά e-mail, η αναφορά στην ΑΕΚ, οι καταγγελίες για παράνομες συναλλαγές και τα τιμολόγια που... ξέφυγαν

Η χρεοκοπία και αναδιάρθρωση το 2018 της Aegean Marine Petroleum Network – AMPNI (εφεξής Aegean), εταιρείας που ίδρυσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και της οποίας υπήρξε βασικός μέτοχος μέχρι το 2016, άνοιξε τον δρόμο για αγωγές από πιστωτές της εταιρείας.

Μία από αυτές έχει κατατεθεί σε δικαστήριο του Λουξεμβούργου και στρέφεται κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη, του γιου του Γεωργίου, των εταιρειών Grady Properties Corporation SA, με έδρα το Λουξεμβούργο, Leveret International S.A., Oil Tank Engineering and Consulting Ltd (εφεξής ΟΤΕ) και των δύο εκκαθαριστών της εταιρείας Leveret.

Η αγωγή έχει γίνει από το Aegean Litigation Trust που διαμορφώθηκε στο πλαίσιο της διαδικασίας αναδιάρθρωσης και της απόφασης του αρμόδιου αμερικανικού πτωχευτικού δικαστηρίου, με σκοπό τη διεκδίκηση των απαιτήσεων του ομίλου Aegean προς όφελος των πιστωτών του ομίλου Aegean. Οι AMPNI, AOTC, AMP SA και AMP LLC έχουν εκχωρήσει τις απαιτήσεις τους στο Trust. Οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι οι εναγόμενοι διέπραξαν εκτεταμένη λογιστική απάτη και για αυτόν τον λόγο διεκδικούν συνολικά 318.863434,05 δολάρια ή 283.864.983,53 ευρώ.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Μελισσανίδης «έκανε κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης του στον όμιλο Aegean για να υπεξαιρέσει κεφάλαια από τον όμιλο σε οντότητες που έλεγχε ή στις οποίες είχε άμεσο συμφέρον, χρησιμοποιώντας συχνά την ΟΤΕ ως μεσάζοντα».

Οι παράλληλες ενέργειες στην Κύπρο και τις Νήσους Μάρσαλ

Σύμφωνα με την αγωγή ύστερα από αίτημα του Trust «Στις 9 Ιουλίου 2020 […] το κυπριακό δικαστήριο εξέδωσε διαταγή δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων του Δημήτρη Μελισσανίδη περίπου 106 εκατομμυρίων USD και των περιουσιακών στοιχείων του Γεωργίου Μελισσανίδη 6,2 εκατομμυρίων USD και της Grady στην Κύπρο […] Στην πρωτόδικη απόφαση ασκήθηκε έφεση».

Επειδή η ΟΤΕ έχει έδρα τη Δημοκρατία των Νήσων Μάρσαλ (RMI), «τον Αύγουστο του 2019, το Trust υπέβαλε αίτημα ώστε να διορίσει το δικαστήριο της RMI έναν μεσεγγυητή για τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων της ΟΤΕ. Το δικαστήριο της RMI εξέδωσε μια τέτοια απόφαση στις 8 Αυγούστου 2019 και την επικύρωσε στις 13 Ιουλίου 2020. Με τις αποφάσεις αυτές, αφαιρέθηκε ο έλεγχος διαχείρισης της ΟΤΕ από τους διαχειριστές της και τέθηκε σε ανεξάρτητο δικαστικό λειτουργό».

Η κατασκευή του Τερματικού Σταθμού στη Φουτζέιρα

Οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι από το 2010 έως το 2014 ο Μελισσανίδης εκμεταλλεύτηκε την κατασκευή του Τερματικού Σταθμού Ανεφοδιασμού στη Φουτζέιρα για να πληρώσει 123 εκατομμύρια της Aegean παράτυπα στην ΟΤΕ και ταυτόχρονα να αποκρύψει το προσωπικό του κέρδος από αυτό το σχέδιο.

Η συγκεκριμένη εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 στις Νήσους Μάρσαλ. Ως μέτοχός της αναφέρεται από το 2013 έως το 2015 ο Αναστάσιος Τύρος, από το 2015 έως το 2017 ο Αιμίλιος Βραχυπέδης και από το τέλος του 2017 έως σήμερα η Μάρα Γιογάκη.

Ο Μελισσανίδης έχει υποστηρίξει ότι η ΟΤΕ είναι μια ανεξάρτητη επιχείρηση που ανήκει στους μετόχους της, η οποία όντως προσέφερε τις υπηρεσίες που αναφέρει και η οποία ήταν ο ενδιάμεσος στην εκκαθάριση οφειλών της Aegean προς διάφορα τρίτα μέρη.

Οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι ενώ η ΟΤΕ παρουσιαζόταν ως εταιρεία που δεν συνδεόταν με τον Μελισσανίδη ή την Aegean, εντούτοις «τα στοιχεία δείχνουν ότι στην ουσία, η ΟΤΕ ήταν απλώς μια εταιρική δομή που χρησιμοποιούνταν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να πραγματοποιεί παράνομες συναλλαγές με τον Aegean για δικό του όφελος».

Και οι τρεις εμφανιζόμενοι διαδοχικά ως μέτοχοι της ΟΤΕ ήταν υπάλληλοι της Aegean ή εταιρειών συμφερόντων του Μελισσανίδη. Η ΟΤΕ δεν εμφανίζει άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες πέραν αυτών με την Aegean και φαίνεται ότι συγκροτήθηκε ειδικά για την κατασκευή του Τερματικού Σταθμού στη Φουτζέιρα. Μάλιστα σε ένα email που απευθύνεται στον Απόστολο Ριζάκο της Aegean στις 31 Οκτωβρίου 2013 o Τύρος εμφανίζεται να λέει: «Δεν θα πληρώνομαι από την Oiltank [OTE] και θα αρχίσω να παίρνω το μισθό μου από την Aegean, όπως υπέδειξε ο κ. Μελισσανίδης…».

Η αγωγή αναφέρει επίσης ότι «ο Αναστάσιος Τύρος και ο Αιμίλιος Βραχυπέδης έπρεπε επίσης να λάβουν την έγκριση του “κ. Δ.Μ.” προτού η ΟΤΕ πραγματοποιήσει ορισμένες πληρωμές, την οποία δεν θα χρειαζόταν, εάν ήταν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της εταιρείας».

Οταν οι συμβουλευτικές υπηρεσίες κοστίζουν περισσότερο από την κατασκευή του έργου

Σύμφωνα με την αγωγή, «στις 31 Μαρτίου 2010, η AOTC (ενεργώντας μέσω του διευθυντή της, Δημήτρη Μελισσανίδη) και η ΟΤΕ (μέσω του διευθυντή της, ο οποίος εργαζόταν, κατά το διάστημα αυτό, και στην AOTC, Αναστάσιου Τύρου) σύναψαν την φερόμενη Σύμβαση Fujairah. Δυνάμει αυτής της σύμβασης, η ΟΤΕ θα παρείχε στην AOTC “σχεδιασμό, διαχείριση έργου, επίβλεψη και άλλες σχετικές συμβουλευτικές υπηρεσίες και προμήθεια εξοπλισμού” σε σχέση με την κατασκευή του τερματικού σταθμού Fujairah». Εκείνη την εποχή η AOTC ανήκε κατά 100% στον Μελισσανίδη προσωπικά και δεν ήταν ακόμη θυγατρική της Aegean. Στις 7 Νοεμβρίου 2012, η AOTC και η ΟΤΕ σύναψαν την Τροποποιημένη Σύμβαση Fujairah, αυξάνοντας το πληρωτέο ποσό από την AOTC στην ΟΤΕ από 26.825.000 δολάρια σε 123.375.000 δολάρια. 

Τον Δεκέμβριο του 2010 η AOTC υπέγραψε σύμβαση ύψους 74 εκατομμυρίων δολαρίων με την κατασκευαστική εταιρεία Quality International Co. Ltd με έδρα τα ΗΑΕ. Το συνολικό κόστος της κατασκευής του Τερματικού Σταθμού ήταν 226.067.000 δολάρια, εκ των οποίων 83 εκατομμύρια πήγαν στην Quality International, 16.631.0000 ήταν τα έξοδα χρηματοδότησης και 123.378.586,56 δολάρια ήταν οι πληρωμές στην ΟΤΕ, με βάση τα όσα ανακοίνωσε ο όμιλος Aegean.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Μελισσανίδης υποστηρίζει ότι ο Τύρος ήταν ένας έμπειρος μηχανικός και η Aegean ήθελε να έχει σύμβαση μαζί του για υπηρεσίες διαχείρισης της κατασκευής του Τερματικού Σταθμού και ότι ο Τύρος έφτιαξε την ΟΤΕ για να τις προσφέρει. Υποστηρίζει επίσης ότι ο Μελισσανίδης δεν μπορούσε να έχει συμμετοχή στις αποφάσεις για τον Τερματικό Σταθμό στη Φουτζέιρα. H πλευρά Μελισσανίδη φέρεται να υποστηρίζει ότι πραγματικά πληρώθηκαν στην ΟΤΕ 16,2 εκατομμύρια δολάρια και επικαλείται αποτίμηση του Τερματικού Σταθμού στα 189 εκατομμύρια δολάρια. Ο Βραχυπέδης φέρεται να ισχυρίζεται ότι το κόστος κατασκευής ήταν τελικά 114 εκατομμύρια δολάρια.

Οι ενάγοντες επιμένουν ότι ο Μελισσανίδης είχε υπογράψει την τροποποιητική σύμβαση ανάμεσα στην AOTC και την ΟΤΕ. Η σύμβαση αυτή περιλάμβανε 123 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 57.929.237 δολάρια για συμβουλευτικές υπηρεσίες και διαχείριση εξοπλισμού, την ώρα που στον πραγματικό κατασκευαστή δόθηκαν 83 εκατομμύρια δολάρια. Δηλαδή το 54% του κόστους συμφωνήθηκε να πάει στην ΟΤΕ. Κατά τους ενάγοντες «τα χρηματικά ποσά που συμφώνησε να καταβάλει ο Aegean στην ΟΤΕ, δυνάμει αυτής της σύμβασης, ήταν γιγάντια, που ήταν από μόνο του δείγμα απάτης».

Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις κατά τους ενάγοντες για υπερτιμολογήσεις. Το έργο περιλάμβανε και 1.250.000 δολάρια για αντλίες πυρασφάλειας και υπάρχουν τα σχετικά τιμολόγια με την αμερικανική εταιρεία από την οποία τις προμηθεύτηκαν. Ομως παρότι η αμερικανική εταιρεία δεν παρέδωσε επιπλέον αντλίες εμφανίζονται πολλαπλά τιμολόγια. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι βέβαιο, κατά τους ενάγοντες ότι όντως τα 75.995.763 δολάρια για εξοπλισμό που προέβλεπε η σύμβαση όλα διατέθηκαν για αυτό τον σκοπό.

Αναζητώντας τιμολόγια και πληρωμές

Οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι μπορεί στον τραπεζικό λογαριασμό της ΟΤΕ να εμφανίζονται πληρωμές 16,2 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως υπάρχουν ενδείξεις ότι πληρώθηκαν περισσότερα. Η ίδια η ΟΤΕ τιμολόγησε συνολικά 123 εκατομμύρια, όσα αναφέρει και η σύμβαση. Επιπλέον, οι ενάγοντες εντόπισαν άλλα 5 τιμολόγια της Aegean με την ένδειξη «πληρωμένα», ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων, υπογραμμένα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη μεταξύ 31 Μαρτίου 2014 και 2 Απριλίου 2014, που όμως δεν περιλαμβάνονται στα 16,2 εκατομμύρια δολάρια που οι εναγόμενοι υποστηρίζουν ότι ήταν το συνολικό κόστος. Επίσης βρήκαν άλλα 30 τιμολόγια, υπογεγραμμένα από τον Μελισσανίδη, ύψους 42.930.795 δολαρίων, που εκδόθηκαν μεταξύ 31 Μαρτίου 2014 και 30 Ιουνίου 2014 και δεν συμπεριλήφθηκαν στα 16,2 εκατομμύρια. Επιπλέον, «με επιστολή της 20ής Μαρτίου 2015, η ΟΤΕ επιβεβαίωσε, ως απάντηση στο αίτημα επιβεβαίωσης ελέγχου της AOTC, ότι στις 31 Δεκεμβρίου 2014, (i) το προσαρμοσμένο ποσό της σύμβασης ήταν 123.375.000 USD, (ii) το σύνολο των τιμολογήσεων ήταν 123.371.677 USD και (iii) το τρέχον ληξιπρόθεσμο υπόλοιπο ήταν μηδενικό». Η αγωγή αναφέρει επίσης ότι τα «τα λογιστικά έγγραφα του ομίλου Aegean αναφέρουν τουλάχιστον 68 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμές προς την ΟΤΕ».

Οι ενάγοντες υπογραμμίζουν ότι δεν ήταν σε θέση βρουν «όλα τα σχετικά έγγραφα, δεδομένου ότι κάποια έγγραφα καταστράφηκαν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη».  

Πληρωμές που καταλήγουν ακόμη και στην ΑΕΚ

Σύμφωνα με την αγωγή, «μεταξύ Ιανουαρίου 2015 και Ιανουαρίου 2018, η AMP LLC πραγματοποίησε 51 ακόμη πληρωμές προς την OTE συνολικού ποσού 186.151.194,05 USD. Κατά το ίδιο διάστημα, η OTE πραγματοποίησε 19 πληρωμές προς την AMP LLC συνολικού ποσού 131.109.971,71 USD. Εκείνη την εποχή, η κατασκευή του Αεροδρομίου της Fujairah είχε αποπερατωθεί. Δεν υφίσταται ουδέν συμβόλαιο, ουδεμία δανειακή συμφωνία, ουδέν τιμολόγιο ανάμεσα στις ΟΤΕ και Aegean που να εξηγεί τις εν λόγω πληρωμές. Η ΟΤΕ επίσης πραγματοποίησε πληρωμές στην AMP SA συνολικού ποσού 19.743.581,3495 USD». Αυτό σήμαινε στο τέλος ένα ισοζύγιο πληρωμών 35.297.641 δολαρίων από τον όμιλο Aegean στην ΟΤΕ. Παράλληλα, η ΟΤΕ κατέβαλε περίπου 36,3 εκατομμύρια δολάρια σε άτομα και εταιρείες που συνδέονται με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ή ελέγχονται από αυτόν. Ανάμεσα στους δικαιούχους ξεχωρίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ, η Ενωση Φίλων ΑΕΚ, παίκτες και διοικητικά στελέχη. Οι πληρωμές αυτές ανέρχονται στο ποσό περίπου των 10,8 εκατομμυρίων δολαρίων, που «περιλαμβάνουν ένα άτοκο δάνειο, τους μισθούς και τα πριμ των παικτών και των προπονητών».

Σύμφωνα με την αγωγή, «οι ανταλλαγές ηλεκτρονικών μηνυμάτων που βρέθηκαν στους σέρβερ της ΑΜΡΝΙ ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη, τους υπεύθυνους της ΑΕΚ και τον Αιμίλιο Βραχυπέδη αποκαλύπτουν, ότι ανάμεσα στο 2015 και 2018, τα κονδύλια της Αegean διαμετακομίζονταν από την ΟΤΕ στην ΑΕΚ για τις πληρωμές παικτών, προπονητών και για την κάλυψη λειτουργικών ελλειμμάτων. Τα εν λόγω ηλεκτρονικά μηνύματα καταδεικνύουν με ουσιαστικό τρόπο ακόμα μια φορά, ότι ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκείνος ο οποίος εξουσιοδότησε τις πληρωμές από την ΟΤΕ στην ΑΕΚ και όχι ο Αιμίλιος Βραχυπέδης».  

Αποκαλυπτικά e-mail

Σύμφωνα με την αγωγή στις 30 Ιουλίου 2015, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ Αλέξανδρος Δέδες έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ρωτώντας: «Εχουμε την έγκρισή σας για την αποστολή μέσω της Oiltank engineering and consulting 60.000 Ευρώ στην Σεβίλλη; … Eίναι οκ να μιλήσω με τον κ. Βραχυπέδη;».

Στις 25 Δεκεμβρίου του 2015, ο οικονομικός διευθυντής της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Πάτκας, έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στον Αιμίλιο Βραχυπέδη, με κοινοποίησή του στον Δημήτριο Μελισσανίδη και στον Δέδε, ζητώντας του να «διασφαλίσει ότι μέχρι το τέλος του μηνός, 30/09/2015 οι δόσεις για την VARGAS των 19,890 Ευρώ και για την BUONANOTTE των 23,880 Ευρώ, θα έχουν πληρωθεί».

Την 1η Οκτωβρίου 2015, ο κ. Πάτκας έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στον Αιμίλιο Βραχυπέδη με κοινοποίησή του στον Δημήτρη Μελισσανίδη και κ. Δέδε, δίνοντάς του την εντολή «να διευθετήσει και να δρομολογήσει» πληρωμή 47.200 Ευρώ σε έναν άλλο παίκτη. Η ΟΤΕ πραγματοποίησε την εν λόγω πληρωμή.

Στις 6 Νοεμβρίου 2015, ο κ. Πάτκας έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στον Αιμίλιο Βραχυπέδη με κοινοποίηση στον Δημήτρη Μελισσανίδη και κ. Δέδε, επισημαίνοντάς του ότι «στον κάτωθι λογαριασμό να καταθέσεις 100.000 ευρώ για τον νέο προπονητή […]» Η ΟΤΕ πραγματοποίησε την εν λόγω πληρωμή. Το ίδιο ηλεκτρονικό μήνυμα αναφέρεται σε ξεχωριστό δάνειο ενός εκατομμυρίου ευρώ από την ΟΤΕ στην ΑΕΚ.

Στις 6 Φεβρουαρίου 2017, ο κ. Πάτκας έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με τον προϋπολογισμό της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν 2017. Ο κ. Πάτκας εντόπισε ένα έλλειμμα στον προϋπολογισμό ύψους 3,5 εκατομμυρίων Ευρώ για τη σεζόν 2016 – 2017 και σημείωσε ότι θα υπήρχε εκ νέου ένα έλλειμμα 5 εκατομμυρίων Ευρώ για τη σεζόν 2017 – 2018. Η λύση που προτάθηκε από τον κ. Πάτκα ήταν ένα δυνητικό δάνειο της ΟΤΕ «ύψους πχ 5 εκατομμυρίων για να καλυφθεί το ταμειακό έλλειμμα».  

Στις 5 Φεβρουαρίου του 2018, ο κ. Πάτκας έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη περιγράφοντας ένα σύστημα μέσω του οποίου η ΑΕΚ θα στηριζόταν στην ΟΤΕ και την Leskira για την πραγματοποίηση των πληρωμών των παικτών: «Οποιοι πληρώνονται στο εξωτερικό…, θα πληρώνονται από την OIL TANK (Βραχυπέδης) στους προσωπικούς λογαριασμούς των παικτών που διατηρούν στο εξωτερικό (και θα είναι μπορούν να δικαιολογούν τα χρήματα) και η ΠΑΕ θα καταθέτει τα χρήματα στην LESKIRA στην Ελλάδα έναντι μιας πληρωμής δανείου(171.000 ευρώ)».

Ομως, πέραν της ΑΕΚ, χρήματα της ΟΤΕ πήγαν και σε άλλες πληρωμές. Η αγωγή παραθέτει στοιχεία για την πληρωμή μέσω της ΟΤΕ τιμολογίων μιας εταιρείας γιοτ που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο Μελισσανίδης. Ενα ποσό περίπου 7,87 εκατομμυρίων πήγε στην εταιρεία Ecological Maritime Company, «μια ελληνική εταιρεία που ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη». Ποσά πήγαν για πληρωμή τιμολογίων που αφορούσαν λογιστικές υπηρεσίες, ενώ 2,9 εκατομμύρια δολάρια πήγαν στη Leskira, εταιρεία συμφερόντων Μελισσανίδη.

Οι εξηγήσεις της πλευράς Μελισσανίδη και τι υποστηρίζουν οι ενάγοντες

Στην κυπριακή διαδικασία, ο Μελισσανίδης και η ΟΤΕ υποστήριξαν ότι ο Βραχυπέδης εξαγόρασε την ΟΤΕ από τον Τύρο για τις μελλοντικές εμπορικές του δραστηριότητες, ότι η ΟΤΕ παρείχε βραχυπρόθεσμα δάνεια στον όμιλο Aegean και ότι τα 35 εκατομμύρια δολάρια που η ΟΤΕ εισέπραξε από τον όμιλο Αegean και κατέβαλε σε τρίτους αφορούσαν την πληρωμή χρεών της ΑΜΡΝΙ προς αυτούς τους τρίτους, δηλαδή ότι η ΟΤΕ ενεργούσε ως μεσάζων στην εξόφληση των χρεών της ΑΜΡΝΙ.

Ωστόσο, η αγωγή υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει απόδειξη για εμπορική δραστηριότητα του Βραχυπέδη ότι κανένα από τα υποτιθέμενα δάνεια δεν ήταν δηλωμένο στα δημόσια έγγραφα της Aegean, ότι δεν υπάρχει εξήγηση για τον τρόπο που ένας υπάλληλος του ομίλου Aegean χρηματοδότησε τα υποτιθέμενα δάνεια, ότι «δεν είναι πιστευτό ότι Αιμίλιος Βραχυπέδης είχε τα απαραίτητα κονδύλια για να παράσχει μια τέτοιου είδους ανακυκλούμενη πιστωτική διευκόλυνση στον όμιλο Aegean», ότι «ουδεμία απόδειξη δεν δόθηκε όσον αφορά τα εν λόγω δάνεια».

Ούτε υπάρχουν αποδείξεις για τρίτες εταιρείες που παρείχαν δάνεια στην Aegean με μεσάζοντα την ΟΤΕ, ενώ «τα μόνα κεφάλαια που η ΟΤΕ «δάνεισε» στον όμιλο Aegean ήταν τα χρήματα που ο όμιλος Aegean είχε στην αρχή πληρώσει στην ΟΤΕ». Η αγωγή υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για τα υποτιθέμενα χρέη του ομίλου Aegean απέναντι στις συνδεδεμένες με τον Δημήτρη Μελισσανίδη εταιρείες, ούτε προσκομίστηκε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για το εάν ο όμιλος Aegean όφειλε αυτά τα ποσά σε τρίτους. Επιπλέον, η αγωγή αναφέρει ότι «προκαλεί έκπληξη πως μια επιχείρηση ναυτιλιακών καυσίμων μπόρεσε να βρεθεί σε θέση να οφείλει 10 εκατομμύρια δολαρίων σε ένα Ποδοσφαιρικό Σύλλογο».

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΑ