Νίκι Ρούμελ: Μια Ελληνίδα «σαρώνει» στο Netflix

H πρωταγωνίστρια του «Ginny & Georgia» κατάγεται από τις Καρυές Λακωνίας

«Ginny & Georgia» με άρωμα Λακωνίας. Στοπουλέν του Netflix, που με το «καλημέρα» κατέκτησε χιλιάδες τηλεθεατές, πρωταγωνιστεί η Νίκι Ρούμελ και αν δεν σας λέει τί-ποτα το όνομα της όμορφης ξανθιάς (είναι πολύ λογικό άλλωστε), το Νικολέττα Ρουμελιώτη σίγουρα σας είναι πιο οικείο, καθότι ελληνικό!

 

Ναι λοιπόν, η πρωταγωνίστρια του «Ginny & Georgia» κατάγεται από τις Καρυές Λακωνίας. Στο παρελθόν μάλιστα την έχουμε δει στο «The Voice».

Η σειρά βρίσκεται στο top 10 της πλατφόρμας, σε 46 δε χώρες έχει «χτυπήσει» και κορυφή.

Γεννημένη στο Τορόντο στις 8 Μαΐου 2000, η εντυπωσιακή Νίκι έχει καταγωγή και από τη Δανία, συγκεκριμένα από τη μητέρα της, Ταμάρα Σμιτ. Ο πατέρας της, Ντίνος, και η μεγάλη αδελφή της, Τάλια, που επαγγέλλεται νοσηλεύτρια, βλέποντας απ’ όταν ήταν παιδί ακόμα την κλίση της στα καλλιτεχνικά, την παρακίνησαν να ακολουθήσει το όνειρό της. Όπερ και εγένετο.

Η Νίκι τιμά συχνά τον τόπο καταγωγής της, φροντίζει δε να κοινοποιεί στιγμιότυπα από την παραμονή της στην Ελλάδα, όπως πρόσφατα από το Οίτυλο, από τις διακοπές της στα νησιά, από τις βόλτες της στους ελαιώνες. Όσο μπορεί να «μπουστάρει» τη χώρα μας το κάνει, με άλλα λόγια.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki Roumel (@nikkiroumel)


Όσον αφορά το σίριαλ, το στόρι επικεντρώνεται στην Τζόρτζια και τα δύο της παιδιά, την Τζίνι και τον Όστιν, που μετακομίζουν βόρεια σε αναζήτηση μιας νέας αρχής. Ωστόσο, δεν θα τους έρθουν όλα ρόδινα. Αναλυτικότερα, η αγχώδης και αμήχανη 15χρονη Τζίνι Μίλερ αισθάνεται συχνά πιο ώριμη από την 30χρονη μητέρα της, την ακαταμάχητη και δυναμική Τζόρτζια, που θέλει απεγνωσμένα να ριζώσει στη Νέα Αγγλία και να δώσει στην οικογένειά της κάτι που δεν είχαν ποτέ: μια φυσιολογική ζωή. Το παρελθόν της απειλεί την καινούργια ζωή που επιδιώκει, αλλά εκείνη μάχεται με νύχια και με δόντια για να προστατεύσει τον εαυτό της και τα παιδιά της.
Tip: Το ιδιαίτερο τατουάζ της Νικολέττας, που γράφει «Ride the… κύμα».

 

 

Εxtra tip: Ήδη κυκλοφόρησε ο δεύτερος κύκλος της σειράς με την ίδια επιτυχία, ενώ πολλοί φαν της αναρωτιούνται πότε θα ανακοινωθεί ο τρίτος. Για τέτοιο σουξέ μιλάμε.  Μια Ελληνίδα «σαρώνει».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Απογευματινή τη Δευτέρα 13 Μαρτίου