Υλικά
2 μέτρια κολοκύθια
2 αυγά
ρίγανη
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκυθάκια.
Τα κόβουμε οριζόντια και κάθετα σε μικρούς κύβους.
Σε ένα τηγάνι καίμε ελαιόλαδο, ρίχνουμε μέσα τα κομμένα κολοκυθάκια και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγη ρίγανη.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά ολόκληρα και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξουν τα αυγά.