Τριανταφυλλίδης: Η Ράντου παραλίγο να πετάξει μια καρέκλα στον Κιμούλη, όταν της ύψωσε λίγο τη φωνή του

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη, τη ανοιχτή στήριξή του σε αυτόν και το ελληνικό #metoo

Συνέντευξη παραχώρησε ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο κίνημα του #metoo και τον Γιώργο Κιμούλη. Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που βρίσκονται αντιμέτωποι πλέον, με τη Δικαιοσύνη.

«Όπου επεμβαίνει ο εισαγγελέας, εγώ κλείνω το στόμα μου»

«Όπου επεμβαίνει ο εισαγγελέας, εγώ κλείνω το στόμα μου. Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη, εφόσον έχει επέμβει ο εισαγγελέας», είπε.

Όσο για τον Γιώργο Κιμούλη, στον οποίο έχει εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή του, δήλωσε: «Βγήκα να τον υπερασπιστώ, με το που έγινε η καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Δεν ήμουν μπροστά και δεν ξέρω τι έγινε. Εγώ δεν βγήκα να υπερασπιστώ ανθρώπους, που έχουν κάνει σεξουαλικά εγκλήματα. Θα ήμουν κι εγώ εγκληματίας, αν το έκανα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο κίνημα του #metoo και δήλωσε πως ξεκίνησε με τον λάθος τρόπο από την Αμερική.

«Είναι μια ιστορία εκδίκησης στο ξεκίνημά της. Είναι η ιστορία του Γούντι Άλεν και της Μία Φάροου, όπου η Φάροου κατέστρεψε έναν άνθρωπο από την κακία και τη ζήλια της. Είναι όμως, και κάτι καλό. Οι άνθρωποι που μιλάνε, πρέπει να μιλάνε δυνατά και σε ενεστώτα χρόνο, όχι μετά από χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και την Ελένη Ράντου, κατά τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

«Πριν από χρόνια, ένας σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου μου είχε πει ότι ήταν στο θίασο του Κιμούλη πριν 33 χρόνια και είχαν πάρει μια νέα κοπέλα που μόλις είχε βγει από τη σχολή, την Ελένη Ράντου. Και πήγε να σηκώσει τη φωνή του ο Κιμούλης και η Ελένη παραλίγο να του πετάξει μια καρέκλα. Δεν του την πέταξε, φυσικά. Εγώ είμαι με κάθε άνθρωπο που υποφέρει, είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άντρας. Πρέπει όλοι να μιλάνε, αλλά κι εμείς πρέπει να προσέχουμε και τι ακούμε, γιατί πολλά μπορεί να είναι περιπτώσεις εκδίκησης», είπε κλείνοντας.