Βρισηίδα Ανδριώτου: Ξεκινάω μια υπέροχη καινούργια ζωή στην Αθήνα

«Θέλω να αφήσω πίσω το παρελθόν» πρόσθεσε σε ανάρτησή της

Στην Αθήνα ετοιμάζεται να μετακομίσει η Βισηίδα Ανδριώτου, όπως έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, έκανε ένα Q&A μέσα από το προφίλ της, στο οποίο ένας από τους ακόλουθούς της τη ρώτησε, αν σκοπεύει να αφήσει το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζούσε μόνιμα μέχρι τώρα.

Σε αυτή την ερώτηση, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε: «Ναι, πρέπει. Θα μένω πλέον Αθήνα. Το να έχω ένα ενοικιαζόμενο σπίτι εδώ δε με συμφέρει οικονομικά πρώτον και δεύτερον ανήκει στο παρελθόν μου. Το οποίο πρέπει και θέλω να αφήσω πίσω. Ξεκινάω μια υπέροχη καινούργια ζωή στην Αθήνα».

 

Δείτε το Instagram story που ανάρτησε

vrisiidainstagram

Αφού μετακομίσει στην πρωτεύουσα, θα είναι και πιο κοντά με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο γνωρίστηκαν ως διαγωνιζόμενοι στο ριάλιτι επιβίωσης και έγιναν ζευγάρι.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Σπύρος Μαρτίκας είχε δηλώσει πως σκέφτονται να συγκατοικήσουν: «Είμαστε μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο. Αυτό που θαυμάζω περισσότερο είναι το μυαλό της. Έχει μια γλύκα και μια αθωότητα, μαζί με ωριμότητα και δεν έχει χάσει τον εαυτό της ούτε στιγμή και ούτε πρόκειται», είχε πει σε συνέντευξή του.

Οι δυο τους μάλιστα, περνούν αρκετό χρόνο μαζί και μοιράζονται στα social media κοινές φωτογραφίες τους. Δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις τόσο του φαρμακοποιού, όσο και του μοντέλου στα Instagram τους, από τις καλοκαιρινές διακοπές που πέρασαν μαζί. Ο αγαπημένος τους προορισμός ήταν η Μύκονος, αφού εκεί πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού. Και τον Δεκαπενταυγουστο, τον πέρασαν στο νησί των ανέμων.

 

Δείτε τις φωτογραφίες του ζευγαριού από τη Μύκονο

AS2A8000
AS2A8039
AS2A8010
AS2A8023
AS2A8055
AS2A8093

Δείτε περισσότερες δημοσιεύσεις τους