Θρίλερ με την υγεία της Ροζίτας Σώκου: Διαψεύδει τις φήμες περί εγκεφαλικών η κόρη της

Δημοσίευμα εφημερίδας ήθελε τη δημοσιογράφο και κριτικό κινηματογράφου Ροζίτα Σώκου να δίνει μάχη για τη ζωή της μετά το διπλό εγκεφαλικό που υπέστη

Δημοσίευμα εφημερίδας ήθελε τη δημοσιογράφο και κριτικό κινηματογράφου Ροζίτα Σώκου να δίνει μάχη για τη ζωή της μετά το διπλό εγκεφαλικό που υπέστη.

 

 

Ωστόσο, χθες, με ανακοίνωσή της, η κόρη της Ιρένε Μαραντέι κάνει λόγο για fake news και ζητά να ανασκευάσουν την είδηση.

Τι απαντά η κόρη της

«Θα ήταν καλύτερα να αποφεύγατε να διασπείρετε fake news ή να παίρνατε τις πληροφορίες σας από κάποιον που ξέρει και όχι από κουτσομπολιά που κυκλοφορούν», απαντά η Ιρένε Μαραντέι, σε άρθρο εφημερίδας, το οποίο αναπαράχθηκε και από διάφορα sites, αναφορικά με την υγεία της μητέρας της Ροζίτας Σώκου. Όπως συγκεκριμένα ανέφερε, «η μαμά στραβοκατάπιε και πήγε νερό στον πνεύμονα, κάνοντας πνευμονία από εισρόφηση. Μπήκε για μία εβδομάδα (όχι δύο), της έκαναν αντιβίωση, είναι περδίκι, σήμερα ή το πολύ αύριο γυρίζει σπίτι. Η εξέταση δεν έδειξε κανένα εγκεφαλικό (βέβαια κάτι μίνι-εγκεφαλικά τα κάνει πού και πού, αλλά τόσο μικρά που δεν καταγράφονται στην απεικόνιση). Χθες μου απήγγειλε απέξω ολόκληρα τα ποιήματα “Της κουμπάρας που έγινε νύφη” και το “Θάνατο του κύκνου” του Δροσίνη (για το λόρδο Βύρωνα) και μόνο σε δύο σημεία σκόνταψε – σημεία στα οποία πάντα δεν ήταν σίγουρη».

«Θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να σβήσετε την ανάρτηση και να διορθώσετε το άρθρο για να μην “ταΐζουμε τα κοράκια”. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Κι άλλη φορά να διασταυρώνετε πριν κάνετε “αντιγραφή-επικόλληση” από κίτρινες φυλλάδες», κατέληγε στην ανακοίνωσή της η κόρη της Ροζίτας Σώκου.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time