«Θα xάναμε τη Madonna»: Νοσηλεύτηκε στην Eντατική με σοβαρή λοίμωξη

Η βασίλισσα της ποπ αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της!

Παραλίγο να «φύγει» η πάλαι ποτέ «βασίλισσα της ποπ»… Μέρες αγωνίας ήταν οι προηγούμενες για την 64χρονη Madonna και την οικογένειά της. «Αναρρώνει από πολύ σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη εξαιτίας της οποίας εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) στις 24 Ιουνίου, όπου παρέμεινε για μέρες.

Ως εκ τούτου, υποχρεώθηκε να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της που θα ξεκινούσε στις 15/7 από το Βανκούβερ του Καναδά», ανακοίνωσε προχθές αργά το βράδυ ο μάνατζέρ της. «Η υγεία της βελτιώνεται, αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, αλλά παραμένει υπό ιατρική φροντίδα», διευκρίνισε ο Γκάι Οσίρι. Και συμπλήρωσε ότι θα ενημερώσει σύντομα για τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών στο πλαίσιο της περιοδείας «Celebration» σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη.

Τόσο σοβαρά θέματα υγείας στο παρελθόν δεν είχαν ανακύψει. Όμως, η υγεία της ήταν τόσο κλονισμένη που οι συγγενείς της φοβήθηκαν. «Προετοιμάζονταν για το χειρότερο», δήλωσε στην «Daily Mail» μέλος της οικογένειας.

Όλα ξεκίνησαν όταν το περασμένο Σάββατο βρέθηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ΜΕΘ, όπου διασωληνώθηκε, αναφέρουν από την πλευρά τους, πρόσωπα από τον φιλικό της κύκλο στο Page Six. Πλέον, έχει πάρει εξιτήριο από τη ΜΕΘ και αναρρώνει, σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Mail». «Κανείς δεν ήξερε πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή της, η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο. Γι’ αυτό το κράτησαν μυστικό από το Σάββατο».

«Καμπανάκι»

«Όλοι νόμιζαν ότι μπορεί να τη χάσουμε», ανέφερε συγγενής της στο έντυπο. Στο πλευρό της σούπερ σταρ στο νοσοκομείο ήταν η Λούρδη, η μεγαλύτερη από τα έξι παιδιά της, σύμφωνα με τη «New York Post», ενώ, όπως επισημαίνουν τα προηγούμενα έντυπα, δούλευε ασταμάτητα για την περιοδεία. «Η σοκαριστική κατάρρευση ήταν “καμπανάκι” για την ίδια.

Kαθώς πίστευε ότι ήταν “άτρωτη”, πίεζε υπερβολικά τον εαυτό της για το τουρ», δήλωσε ο συγγενής της. «Αυτό την “ξύπνησε”.

Δεν ζούσε τόσο υγιεινά όσο θα έπρεπε για την ηλικία της, μάλιστα τους τελευταίους μήνες το παράκανε. Νομίζει ότι είναι ακόμη νέα». Τέλος, το ίδιο πρόσωπο, τονίζει: «Πλέον, έπειτα από πρόβες έξι ημερών την εβδομάδα, απαγορεύεται να μιλούν για δουλειά μπροστά της – προέχει η υγεία της. Επιβάλλεται να ξεκουραστεί».