Σπύρος Μπιμπίλας για υπόθεση Φιλιππίδη: Έκανε αξιόποινες πράξεις και θα τιμωρηθεί

«Μπροστά στο νόμο είμαστε όλο το ίδιο και αν κάνουμε ποινικά κολάσιμες πράξεις θα τιμωρηθούμε»

Για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, που πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Τρίπολης, μίλησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Μάλιστα ο πρόεδρος του Σωματείου σημείωσε, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, πως υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές που δεν έχουν ειπωθεί ακόμη, όχι μόνο για τον Φιλιππίδη.

 

Νωρίτερα, ο ηθοποιός, ο οποίος ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014, μετήχθη στις φυλακές της Τρίπολης.

 

«Πιστεύω ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί όπως πρέπει»

«Πιστεύω ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί όπως πρέπει. Δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι διάσημος ή πολύ γνωστός πρωταγωνιστής. Μπροστά στο νόμο είμαστε όλο το ίδιο και αν κάνουμε ποινικά κολάσιμες πράξεις θα τιμωρηθούμε.

 

Νομίζω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, πρώην συνεργάτης και φίλος, αφού, όπως λένε οι καταγγέλλουσες και πολλοί άλλοι άνθρωποι που δεν πήγαν ποτέ στον ανακριτή ή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, αποδεικνύεται βάσει της προανακριτικής εξέτασης ότι έκανε αξιόποινες πράξεις, θα περάσει ότι όλοι οι πολίτες που κάνουν αξιόποινες πράξεις».