Σούμα: Άλλο ένας βιασμός και άλλο μια κακή συμπεριφορά

Η Τζούλη Σούμα μίλησε τόσο για τον Δημήτρη Λιγνάδη, όσο και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη

H Τζούλη Σούμα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε εκτός από τα επαγγελματικά της σχέδια για το κίνημα metoo και τις καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών και σκηνοθετών.

Η Τζούλη Σούμα μίλησε τόσο για τον Δημήτρη Λιγνάδη, όσο και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη.

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα

Συνάδελφοί σας βρίσκονται προφυλακισμένοι μετά από σοβαρές καταγγελίες επίσης συναδέλφων σας. Πείτε μου την άποψή σας για όλο αυτό.

Οι συνάδελφοι που είναι προφυλακισμένοι, θεωρώ ότι δεν προφυλακίστηκαν τυχαία. Υπήρξαν σοβαρότατες ενδείξεις από ό,τι κατατέθηκε στα δικαστήρια και νομίζω ότι η δικαιοσύνη πολύ σωστά είδε και έπραξε και οδήγησε αυτούς τους ανθρώπους στη φυλακή. Αν δεν υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία, δεν θα τους έστελναν σε δίκη. Οι ανακριτές και οι εισαγγελείς δεν κλείνουν τυχαία ανθρώπους στη φυλακή. Θεωρώ ότι το metoo έπρεπε να συμβεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δυστυχώς όμως δεν το βλέπουμε σε άλλους χώρους. Υπάρχει παντού. Ποτέ δεν είναι αργά, ενδεχομένως να συμβεί. Να μην φοβάται να μιλήσει ο κόσμος.

Αν έβγαιναν αθώοι θα συνεργαζόσασταν μαζί τους;

Με τον κύριο Φιλιππίδη και τον κύριο Λιγνάδη δεν θα συνεργαζόμουν. Οι ενδείξεις είναι πάρα πολλές.

Στην παράσταση συνεργάζεστε με την Μαριάννα Κιμούλη, κόρη του Γιώργου Κιμούλη. Μετά από όλο το σάλο που έγινε, έχει μοιραστεί κάτι μαζί σας; Πιστεύετε ότι την «πληρώνουν» άδικα και οι άνθρωποι αυτών που καταγγέλθηκαν;

Η Μαριάννα Κιμούλη είναι μια εξαιρετική ηθοποιός, την βλέπω στις πρόβες και την καμαρώνω. Είναι ένα υπέροχο κορίτσι, συνεπέστατο, με μια αγάπη και τρυφερότητα για όλους τους συναδέλφους, όπως και εμείς γι’ αυτήν. Πιστεύω ότι κανένας δεν πρέπει να πληρώνει τίποτα, γιατί η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του καθενός είναι διαφορετικοί. Ο Γιώργος Κιμούλης δεν κατηγορήθηκε για πράξεις με ποινικά αδικήματα, αλλά για κάποιες κακότροπες συμπεριφορές. Αυτό είναι μια διάκριση. Άλλο ένας βιασμός και άλλο μια κακή συμπεριφορά. Δεν το υποστηρίζω, απλά λέω τα γεγονότα. Μιλώντας όμως για τη Μαριάννα, πιστεύω ότι στον συγκεκριμένο ρόλο θα λάμψει και θα έχει μια λαμπρή πορεία. Δεν έχει μοιραστεί κάτι μαζί μας, αλλά ούτε εμείς της το έχουμε συζητήσει.