Σκιαδαρέσης για Φιλιππίδη: Να αποδοθούν ευθύνες σε όλα τα «κυκλώματα»

Τι δήλωσε για τους παραγωγούς που γνώριζαν και τους δημοσιογράφους που «αγκάλιασαν» ηθοποιούς σαν τον Πέτρο Φιλιππίδη δημιουργώντας τους την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων μίλησε ο ηθοποιός, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και τοποθετήθηκε ανοιχτά επί των εξελίξεων στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και πιο συγκεκριμένα επί της απόφασης της Δικαιοσύνης για την προφυλάκισή του.

 

Απόδοση ευθυνών στα «κυκλώματα»

Ο κ.Σκιαδαρέσης που συνεργάστηκε θεατρικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο παρελθόν ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες σε όσους γνώριζαν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές εκείνου όσο και άλλων ισχυρών συναδέλφων του.

«Πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης το θέμα και καλά έκανε και τον πήρε. Υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν στα κυκλώματα τα οποία στήριξαν αυτούς τους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. «Οι δημοσιογράφοι τους στηρίξατε, τους αγκαλιάσατε, τους δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες. Οι παραγωγοί από την άλλη μεριά που ήξεραν πράγματα που γίνονταν κάτω από τη στέγη τους και δεν αντέδρασαν. Οι περισσότεροι τουλάχιστον».