Σεργουλόπουλος για MeToo: Είναι αμόρφωτοι – Δεν συνειδητοποιούν τι είναι ποινικό αδίκημα

«Δεν με στενοχώρησε αυτό που έγινε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου»

Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν χθες το απόγευμα καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο παρουσιαστής και ηθοποιός με αφορμή τη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη καθώς και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Για την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου
«Έχει σφιχτεί το στομάχι μου και στο παρελθόν με πάρα πολλά εγκλήματα. Υπήρχαν κι άλλες βιτριολικές επιθέσεις και κρυβόντουσαν για πάντα στο σπίτι. Τον τελευταίο καιρό με όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί μάθανε να μη σταματάνε και να διεκδικούν το δίκιο τους και έτσι ο εγκληματίας θα ξέρει ότι τιμωρείται».

«Δεν με στενοχώρησε αυτό που έγινε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου»

Από τη συζήτησή τους δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στο κίνημα #metoo αλλά και σε όλους εκείνους που παίρνουν το μέρος τον κατηγορουμένων,

«Η κοινωνία είναι τόσο ψυλλιασμένη που όσοι βγαίνουν και μιλούν υποστηρικτικά για έναν άνθρωπο που φέρεται ότι έχει κάνει εγκλήματα και δεν το βουλώνουν εκτίθενται από μόνοι τους. Άστους να εκτεθούν, να ξέρουμε ποιοι είναι -γιατί πλέον τους γνωρίζουμε- και να τους κάνουμε ξεπαρεού. Να απομονωθούν και να πάνε στην τρύπα που οφείλουν να χωθούν και να μην εμφανίζεται με το θράσος του “τη γνώμη μου λέω”.

Γίνομαι πάρα πολύ κακός με τέτοιους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν τέτοιοι στο περιβάλλον μου. Πλέον τους κάνω στην άκρη, δεν θέλω να τους βλέπω. Και να βρεθούμε στο ίδιο τραπέζι θα σηκωθώ να φύγω. Δεν μου αρμόζει να είσαι δίπλα μου και να έχεις εκφραστεί τόσο τραγικά. Είναι αμόρφωτοι. Δεν συνειδητοποιούν τι είναι ποινικό αδίκημα» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συνέχισε:

«Δεν με στενοχώρησε αυτό που έγινε με την Ελισάβετ Κωνσταντίδου. Εκτίθενται οι άνθρωποι και καλά κάνουν και εκτίθενται».