Ρίκι Μάρτιν για την υπόθεση αιμομιξίας: «Δεν το εύχομαι σε κανέναν»

Ο Πορτορικανός τραγουδιστής, μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε

Ο Πορτορικανός τραγουδιστής, μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς «επώδυνους».

Απευθυνόμενος στους θαυμαστές του εξήγησε στο συγκεκριμένο βίντεο, ότι τόσο καιρό δεν μιλούσε για το θέμα, λόγω νομικού αιτήματος να μην το κάνει.

Το δικαστήριο απέρριψε τα περιοριστικά μέτρα που είχαν ζητηθεί από τον 21χρονο ανιψιό του, κλείνοντας ουσιαστικά και την υπόθεση. Ο 50χρονος σταρ θέλει να ξεκινήσει, όπως είπε, μια διαδικασία θεραπείας: «Είμαι μπροστά στην κάμερα σήμερα γιατί πραγματικά θέλω να μιλήσω προκειμένου να ξεκινήσω μια διαδικασία θεραπείας. Επί δύο εβδομάδες δεν μου επιτρεπόταν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί ακολουθούσα μια διαδικασία όπου ο νόμος με ανάγκαζε να μην μιλήσω μέχρι να βρεθώ μπροστά από δικαστή», είπε και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ τον Θεό που αποδείχτηκε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί δεν ήταν αληθείς αλλά θα σας πω την αλήθεια. Ήταν πολύ επώδυνο. Ήταν συντριπτικό για μένα, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Δεν το εύχομαι σε κανέναν».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Μάρτιν απέφυγε να κατονομάσει τον 21χρονο ανιψιό του, που όπως έχει γίνει γνωστό ότι είναι ο Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος της αδελφής του, Βανέσα.

Αρκέστηκε απλά να πει ότι: «Στον άνθρωπο που ισχυρίζεται αυτές τις ανοησίες, τους εύχομαι τα καλύτερα. Και ελπίζω να βρει τη βοήθεια ώστε να ξεκινήσει μια νέα ζωή γεμάτη αγάπη, αλήθεια και χαρά και να μην πληγώσει κανέναν άλλο. Η προτεραιότητά μου είναι να θεραπευτώ. Και πως θα το κάνω αυτό; Με μουσική. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή».