Ρίκα Διαλυνά: «Μετά τις 13.000 ευρώ το επεισόδιο να σου λένε 3.000 δεν ήταν εύκολο»

"Δεν κρατήσαμε επαφή με τον Πάνο Μιχαλόπουλο γιατί μετά από αυτό το σίριαλ θέλησε να μην ξενοδουλέψει" δηλώνει η Ρίκα Διαλυνά

Η Ρίκα Διαλυνά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της απουσία και την συνεργασία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο στην επιτυχημένη σειρά του Μεγάλου Καναλιού, «Η ώρα η καλή».

Έμαθα πως είχατε και μία τηλεοπτική πρόταση αλλά δεν δεχτήκατε.

Δεν το συζήτησα γιατί εγώ ποτέ δεν στόχευα στα χρήματα. Σε μία δουλειά όταν με ρώτησαν πόσο θέλω τους είπα εγώ θέλω αυτό και μου είπαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να στα δώσουμε αυτά τα λεφτά. Τους είπα πως δεν θέλω τότε τίποτα και μου έδωσαν ένα υποτυπώδες ποσό. Την επόμενη χρονιά πήγα και με ρώτησαν πόσα ήθελα, είπα το ποσό που ήθελα και μου είπαν είναι πολλά, πέρυσι είχες πάρει τόσα. Τελικά ερχόντουσαν κάθε βράδυ οι τέσσερις μεγάλοι συγγραφείς και μου έδιναν το μερίδιο τους.

Η τελευταία σας τηλεοπτική δουλειά ήταν «Η ώρα η καλή». Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο κρατήσατε επαφή;

Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο κάναμε πολλά. Δεν κρατήσαμε επαφή γιατί νομίζω ότι ο Πάνος μετά από αυτό το σίριαλ θέλησε να μην ξενοδουλέψει. Επειδή έπαιρνε πάρα πολλά λεφτά εκεί μετά του έδωσαν πολύ λίγα και δεν θέλησε να ξαναπαίξει. Έτσι ασχολήθηκε με τα αγροτικά και εγώ δεν έχω έρθει σε επικοινωνία. Ούτε όμως εκείνος έχει έρθει σε επαφή με κάποιον. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Εντάξει μετά τις 13.000 το επεισόδιο να σου λένε 3.000 δεν ήταν και εύκολο γιατί εκείνος έπαιρνε πολύ καλά λεφτά.