Πωλείται το γιοτ που πέρασαν τις τελευταίες τους διακοπές Νταιάνα και Ντόντι Αλ Φαγέντ

Το γιοτ σχεδιάστηκε από τον ναυπηγό αρχιτέκτονα Βινσένζο Ρουγκιέρο τη δεκαετία του 1980 και διαθέτει, μεταξύ άλλων, εννέα καμπίνες, τζακούζι, τραπεζαρία, γραφείο, σαλόνι και μπαρ

Το υπερπολυτελές γιοτ «Jonikal», αξίας 12 εκατ. Λιρών του Ντόντι Αλ Φαγέντ, στο οποίο πέρασε τους τελευταίους μήνες της ζωής της η πριγκίπισσα Diana, διατίθεται προς πώληση, 25 χρόνια μετά τον θάνατό της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

Το Jonikal αγοράστηκε από τον πρώην ιδιοκτήτη των Harrods και πατέρα του Ντόντι, Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, ενώ τελευταίος ιδιοκτήτης είναι ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των τηλεπικοινωνιών Χασίμ Χαϊντάρ, αγοράζοντάς το για 10 εκατ. λίρες.

Ο μεσίτης του πλοίου, John Wood, της Seawood Yachts, δήλωσε πως «οι ιδιοκτήτες έχουν πολλούς λόγους να θέλουν να το αλλάξουν, και αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι θέλουν κάτι ακόμα μεγαλύτερο».

Το γιοτ σχεδιάστηκε από τον ναυπηγό αρχιτέκτονα Βινσένζο Ρουγκιέρο τη δεκαετία του 1980 και διαθέτει, μεταξύ άλλων, εννέα καμπίνες, τζακούζι, τραπεζαρία, γραφείο, σαλόνι και μπαρ.