Πλήθος διασήμων στο Μουσείο της Ακρόπολης – Όλοι όσοι βρέθηκαν (Φωτο)

Την εκδήλωση αυτή προλόγισαν ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και η υπουργός Παιδείας και η Νίκη Κεραμέως

Λίγη ώρα πριν τη συναυλία που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στο Ηρώδειο, ο Desmond Child και οι διάσημοι καλεσμένοι του βρέθηκαν στο Μουσείο της Ακρόπολης. Εκεί βρέθηκαν πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες της εγχώριας αλλά και παγκόσμιας σκηνής.

Άλις Κούπερ με την σύζυγό του, η Ρίτα Γουίλσον με χρυσή τουαλέτα χωρίς τον Τομ Χανκς, ο Ντέσμοντ Τσάιλντ με τους γιους του, οι The Rasmus, ο Kip Winger, ο Chris Willis, ο Andreas Carlsson, η Tabitha Fair, ο Φοίβος, ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Λεμπέσης ξεναγήθηκαν από τον γενικό διευθυντή του Μουσείου της Ακρόπολης, καθηγητή Νίκο Σταμπολίδη, στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου.

Μια βραδιά αφιερωμένη στον Desmond Child και τους φίλους του που ενώνουν τις δυνάμεις τους στη αποψινή συναυλία Desmond Child Rocks The Parthenon στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με σκοπό την υποστήριξη του του αιτήματος της Ελλάδος για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

O Γενικός Διευθυντής του Μουσείου Ακρόπολης, Νίκος Σταμπολίδης, υποδέχθηκε και ξενάγησε στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου τους Desmond Child, Alice Cooper, Rita Wilson, The Rasmus, Kip Winger, Chris Willis, Andreas Carlsson, Tabitha Fair, Φοίβο, Σάκη Ρουβά και Γιώργο Λεμπέση.

Με χαιρετισμό Μπακογιάννη – Κεραμέως

Την εκδήλωση αυτή προλόγισαν ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, η υπουργός Παιδείας και η Νίκη Κεραμέως, και τέλος μίλησε ο ίδιος ο Desmond Child που για άλλη μία φορά αναφέρθηκε στην αγάπη του στην Ελλάδα που τη θεωρεί το δεύτερο σπίτι του και φυσικά τόνισε την υποστήριξη του στο αίτημα της Ελλάδος για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα.

Προηγήθηκε ξενάγηση των καλλιτεχνών από τον Γενικό Διευθυντή του Μουσείου Ακρόπολης καθηγητή κ. Νικόλαου Σταμπολίδη, ο οποίος και εκπροσώπησε τη χώρα μας και το αίτημά της στη Διακυβερνητική Επιτροπή της UNESCO για την Επιστροφή των Πολιτιστικών Αγαθών στις Χώρες Προέλευσης το Μάιο του 2022.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση και τη συναυλία: