Ουγγαρέζος για Παντελίδη: «Δεν μίλησα ποτέ γιατί υπήρχε πολύ θόρυβος»

Ο παρουσιαστής έκανε για πρώτη φορά μια προσωπική εξομολόγηση

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε μια προσωπική εξομολόγηση για τον Παντελή Παντελίδη που συγκίνησε την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τους τηλεθεατές.

Μετά από ένα αφιέρωμα που πρόβαλε η εκπομπή «Ελένη» για τον τραγουδιστή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε: «Το κλειδί ήταν η αλήθεια του. Αν έπαιρνες τα τραγούδια και τα ανέλυες μουσικά δεν ήταν κάτι φοβερό. ωστόσο πέρναγαν κατευθείαν στην καρδιά σου όπως εκείνος έγραφε…. Θα περίμενες από αυτόν τον άνθρωπο να έχει ένα συγκεκριμένο λεξιλόγιο και να γράφει με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ακριβώς λοιπόν με αυτό το λεξιλόγιο κατάφερνε να γράφει ποιητικά. γιατί έγραφε βιωματικά και μέσα από την ψυχή του».

Ο παρουσιαστής ανέφερε ακόμα για την μεταξύ τους σχέση: «Εμένα είναι φίλος μου. Ακόμη τον θεωρώ μέσα μου… Καμιά φορά βλέπω τα μηνύματα μας. Δεν μίλησα τότε γιατί ένιωσα πολύ θόρυβο και δεν ήθελα. Δεν έχω ανεβάσει ποτέ μια φωτογραφία μαζί του. Τόσα χρόνια μετά ακόμα ακούμε τα τραγούδια του».

Σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Ο Παντελής είχε μια μπάντα από κρουστά και πνευστά, έπεφτε σιγή στο μαγαζί και όταν ακουγόταν η εισαγωγή από το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω» σηκωνόταν όλο το μαγαζί στον αέρα! Να, το λέω και ανατριχιάζω. Όλο το μαγαζί. Όποιος κι αν ήταν μαζί του. Η Πάολα, ο Πλούταρχος, όποιος και αν ήταν μαζί του… Πάντα χαιρόταν αυτό που έκανε και είχε έναν καλό λόγο για όλους. Αλήθεια, δούλευε μέχρι το πρωί και δεν σταματούσε αν ο κόσμος δεν έφευγε από το μαγαζί» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.