Ο Snoop Dogg θα πρωταγωνιστήσει στην αθλητική κωμωδία «The Underdoggs»

Ο Κένια Μπάρις θα είναι παραγωγός μαζί με τον ράπερ και ο Τσαρλς Στόουν θα την σκηνοθετήσει, σύμφωνα με το σενάριο των Ντάνις Σίγκαλ και Άιζακ Σέιμις

Ο Snoop Dogg θα εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη αφού πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία The Underdoggs, κωμωδία που βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα που συνέλαβε με τη παραγωγό ταινιών Κόνστανς Σβαρτζ – Μορίνι.

Η κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2023.

Η υπόθεση της ταινίας

Ο Snoop Dogg, σύμφωνα με την περίληψη της ταινίας, έχει συμπεριλάβει τη δική του εμπειρία ως προπονητής ποδοσφαίρου νέων. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από έναν πρώην παίκτη του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου NFL που συμφωνεί να προπονήσει μια παιδική ομάδα ποδοσφαίρου για να αποφύγει να εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Σύμφωνα με το Deadline, την ταινία έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής Metro Goldwyn Mayer. Ο Κένια Μπάρις θα είναι παραγωγός μαζί με τον ράπερ και ο Τσαρλς Στόουν θα την σκηνοθετήσει, σύμφωνα με το σενάριο των Ντάνις Σίγκαλ και Άιζακ Σέιμις.

Οι δηλώσεις του ράπερ για τη νέα του συνεργασία

Σε δήλωσή του, ο Snoop είπε ότι η ταινία είναι ένα «πραγματικό προσωπικό πρότζεκτ» για εκείνον, αναφερόμενος στην Snoop Youth Football League, ακαδημία ποδοσφαίρου την οποία ίδρυσε με τη Σβαρτζ-Μορίνι.

«Το να ανταποδίδεις στην κοινότητα μέσω του ποδοσφαίρου μας έχει διδάξει τόσα πολλά ανεκτίμητα μαθήματα ζωής που μπορέσαμε να μοιραστούμε με παιδιά σε παρόμοιες καταστάσεις όπως η δική μου, όταν μεγάλωνα» πρόσθεσε.

«Ελπίζω ότι αυτή η ταινία θα ρίξει φως στις πραγματικότητες που αντιμετωπίζουν παιδιά και ενήλικες στη γειτονιά και στον περίπλοκο κόσμο του ποδοσφαίρου» σημείωσε.