Νίκος Βερλέκης για Ειρήνη Παπά: Με αυτόν τον άνθρωπο έζησα πολύ ωραία χρόνια

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες και με αφορμή το δυσάρεστο συμβάν, ο Νίκος Βερλέκης μοιράστηκε τις μνήμες του από αυτή

Mία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Βερλέκης κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση που είχε στο παρελθόν, με την αείμνηστη Ειρήνη Παπά.

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες και με αφορμή το δυσάρεστο συμβάν, ο Νίκος Βερλέκης μοιράστηκε τις μνήμες του από αυτή.

Μιλώντας στο «7 Μέρες Tv», ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά:

«Η συναισθηματική μας σχέση είναι γνωστή σε όλους πλέον».

«Με αυτόν τον άνθρωπο έζησα πολύ ωραία χρόνια. Ακόμα και μετά το τέλος της σχέσης μας, παραμείναμε στενοί φίλοι. Μου έχουν μείνει οι καλύτερες αναμνήσεις από εκείνη», σημείωσε ο ηθοποιός.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, για εκείνον, αλλά και για τους γύρω της, η Ειρήνη Παπά «ήταν μια μεγάλη και επιδραστική προσωπικότητα».

«Μια τολμηρή, απόλυτη και δυναμική γυναίκα. Δεν χαριζόταν πουθενά. Ο Μανούσος Μανουσάκης το ξέρει αυτό. Οι δυο τους έμεναν στην ίδια πολυκατοικία, στην οδό Ξενοκράτους κι είχαν καλή σχέση. Ήταν θεία κι ανιψιός, φίλοι και καλλιτέχνες. Η τέχνη δίνει χαρά κι ενώνει», εξήγησε o Νίκος Βερλέκης.