Νίκος Χατζηνικολάου: Γενέθλια για τη μικρότερη κόρη του – Η οικογενειακή φωτογραφία με τα 4 παιδιά του

Για τον Νίκο Χατζηνικολάου, τα τέσσερα παιδιά του είναι η απόλυτη προτεραιότητά του

Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του όλο τον χειμώνα, κάθε καλοκαίρι, ο γνωστός δημοσιογράφος και η σύζυγός του Κρίστυ Τσολακάκη «ξεκλέβουν» χρόνο για να περάσουν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.

Το πρωί της Πέμπτης 11/8, ο Νίκος Χατζηνικολάου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με τα αγγελούδια του, τον Πάνο, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα, με αφορμή τα γενέθλια της τελευταίας.

«Από σήμερα, που η Εύα κλείνει τα 10 χρόνια της, ανοίγει η εορταστική περίοδος του Αυγούστου για την οικογένεια μας! Γιορτάζουν όλα μας τα παιδιά! Στις 15 ο Πάνος, στις 17 ο Κωνσταντίνος, που κλείνει τα 15 και στις 30 ο Αλέξανδρος! Ο Θεός να τους δίνει υγεία! Τα λατρεύω!» σχολίασε στη λεζάντα ο Νίκος Χατζηνικολάου, με τους διαδικτυακούς του φίλους να του στέλνουν τις ευχές του.

Η ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου:

 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποκτήσει τον 30χρονο Πάνο από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση, ενώ ο Κωνσταντίνος, ο Αλέξανδρος και η Εύα είναι από τον γάμο του με την Κρίστυ Τσολακάκη.