Νάργες – Σαντικάι: Γάµος και βάφτιση μαζί – Το όνομα του παιδιού

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «S»

H Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «S», σκέφτονται να τελέσουν θρησκευτικό γάµο και βάφτιση του γιου τους στο τέλος της επόµενης χρονιάς. Ο µικρός, που είναι δυόµισι µηνών, θα πάρει το όνοµα Αλέξανδρος, το οποίο επέλεξαν οι γονείς χωρίς να ακολουθήσουν τις παραδόσεις, αλλά επειδή τους άρεσε και πιστεύουν πως ταιριάζει στον µικρούλη.

Η Λάουρα στην παρούσα φάση έχει αφιερώσει όλο της τον χρόνο στην ανατροφή του µικρού και θέλει να βρίσκεται συνεχώς δίπλα του. Αλλωστε, ο ερχοµός του παιδιού άλλαξε ακόµα προς το καλύτερο τη σχέση τους. Ο Χρήστος Σαντικάι ερωτεύτηκε τη Λάουρα Νάργες από την πρώτη στιγµή.

Εκείνη, από την άλλη, όπως έχει δηλώσει για τη γνωριµία τους, τον κοιτούσε και σκεφτόταν ποια θα είναι, άραγε, αυτή η τυχερή γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του. Σταδιακά ήρθαν κοντά ο ένας στον άλλον και η επιθυµία τους έγινε πραγµατικότητα. Μάλιστα, λίγους µήνες µετά τη σχέση τους, οι δυο τους κρατούσαν στα χέρια και ένα θετικό τεστ εγκυµοσύνης. Αναµένοντας τότε τον ερχοµό του γιου τους, δεν παρέλειπαν να συστήσουν και το πρώτο µέλος της οικογένειάς τους, τον σκύλο τους Κούκι, που διεκδικεί επάξια την αγκαλιά του Χρήστου και της Λάουρας από τον µπέµπη.

 

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 17 Δεκεμβρίου 2022