Μάρθα Καραγιάννη: Συντετριμμένος ο Μάκης Δελαπόρτας με τον θάνατό της – «Είναι ξερίζωμα ψυχής»

«Είμαι συγκλονισμένος, έχω σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο συγγραφέας

Πανελλήνια είναι η συγκίνηση για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη. Η δημοφιλής ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής (18/9), σε ηλικία 82 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- κόσμο.

Ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο, αδυνατεί να πιστέψει ότι η αγαπημένη του φίλη δεν βρίσκεται πια ζωή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» δήλωσε συγκλονισμένος και σοκαρισμένος. Παράλληλα, μίλησε για την απόφαση της ηθοποιού να μην εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας και σημείωσε ότι είχε πρόβλημα υγείας, αλλά όχι τόσο σοβαρό ώστε να «φύγει».

Είπε συγκινημένος: «Δυστυχώς είμαι στην Κύπρο. Με πήραν τηλέφωνο πριν από λίγο και μου το είπαν και δεν το πίστευα. Τελικά είναι αλήθεια… Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει. Δεν ήταν τόσο άσχημα η Μάρθα, γιατί εγώ είχα συνεχή επαφή με την αδελφική της φίλη, τη Ντόρα Δούμα. Είμαι συγκλονισμένος, έχω σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα».

Για την απόφαση της Μάρθας Καραγιάννη να μην εμφανιστεί από πέρυσι ποτέ κάπου τηλεοπτικά, σημείωσε: «Δεν ήθελε να εκτίθεται στα φώτα και καλά έκανε. Είχε μία απίστευτη αξιοπρέπεια, ήξερε μέχρι που μπορούσε. Είχε πρόβλημα υγείας, αλλά όχι τόσο σοβαρό ώστε να πούμε ότι θα συνέβαινε αυτό που συνέβη».

«Τώρα ό,τι κι αν πούμε για τη Μάρθα… Η Μάρθα Καραγιάννη είναι μία ολόκληρη εποχή. Για μένα ήταν ένας δικός μου άνθρωπος. Είναι ξερίζωμα ψυχής αυτή τη στιγμή αυτό που αισθάνομαι», κατέληξε.