Μάρκος Σεφερλής – Super Mammy: Δίχασε το Twitter η κωμική σειρά

Μοιρασμένοι οι χρήστες: «Αυτός είναι ο Σεφερλής που χρόνια ξέρουμε.. Υπάρχουν fans και haters»

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ στον ΑΝΤ1 η κωμική σειρά του Μάρκου Σεφερλή«Super Mammy». Ο κωμικός ηθοποιός έκανε δυναμικό come back στην τηλεόραση με μία σειρά που είναι βασισμένη σε ξένο φορμάτ και τα γυρίσματα πραγματοποιούνται παρουσία ζωντανού κοινού. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει στο πλευρό του παλιούς και νέους συνεργάτες. Μαζί του είναι η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά, ο Γιάννης ΚαπετάνιοςΤάνια Τρύπη και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο Μάρκος Σεφερλής μεταμφιέστηκε στην Ελληνίδα μάνα Χαρίκλεια με το Twitter να εμφανίζεται διχασμένο τόσο για τα αστεία του ηθοποιού όσο για την παρουσία του τα τελευταία χρόνια.

Το Twitter πήρε φωτιά με τους χρήστες να είναι μοιρασμένοι. «Αυτός είναι ο Σεφέρης που χρόνια ξέρουμε.. Υπάρχουν fans και haters», έγραψε ένας χρήστης. Άλλοι πάλι έγιναν έξαλλοι με αρκετές ατάκες που ακούστηκαν στη σειρά, ενώ κατηγόρησαν τον Μάρκο Σεφερλή για σεξιστικά σχόλια και στερεότυπα μέσα στο κείμενο.

Κάποιος άλλος μάλιστα παρατήρησε ότι το πλατό της σειράς το είχε ξαναδεί καθώς του θύμισε τον χώρο όπου γυρίζονταν τα «Ta Kardashians».

 

Δείτε τα tweets για τη σειρά «Super Mammy»