Κρήτη: «Κύμα» συμπαράστασης για τον αγαπητό «Ντόντο»

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε η αδερφή του Λευτέρη Κοκογιαννάκη, γνωστός από την σειρά “Κομάντα και Δράκοι” ως “Ντόντος”

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε η αδερφή του Λευτέρη Κοκογιαννάκη, γνωστός από την σειρά “Κομάντα και Δράκοι” ως “Ντόντος”.

Πριν από λίγες μόλις ημέρες, μία “κυρία” επισκέφθηκε βιβλιοπωλείο της πόλης, στο οποίο εργάζεται ο Λευτέρης. Όπως αναφέρει στην δημοσίευσή της, η αδερφή του, Σπυριδούλα, η γυναίκα άρχισε να ασκεί μπούλινγκ στον Λευτέρη λέγοντάς του πως δεν θέλει να την εξυπηρετήσει. “Άτομα σαν εσένα δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ” φέρεται να του είπε, ενώ ζήτησε να δει τον εργοδότη του. Εκείνος, τον υπερασπίστηκε και έδιωξε την πελάτισσα από το κατάστημα.

 

Δείτε αναλυτικά τι γράφει στην δημοσίευσή της:

Συγκινούν τα σχόλια κάτω από την δημοσίευση

Κύμα συμπαράστασης διαδέχθηκε το συμβάν. Όπως είναι γνωστό, ο “Ντόντος” είναι παιδί ΑΜΕΑ. Εργάζεται στην επιχείρηση μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ ενώ εκείνος και οι φίλοι του έχουν το chaniaships.com όπου ανεβάζουν τα καθημερινά νέα του λιμανιού της Σούδας αλλά και όλης της Κρήτης. Είναι ένα παιδί γεμάτο ενέργεια, αγάπη και διακρίνεται για το μεγαλείο ψυχής του.Όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν…

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

 

 

 

Πηγή: zarpanews