Κώστας Φραγκολιάς: Έξαλλος με το πλάνο της αντίδρασης της Μαρίας Αντωνά – «Ήθελαν να την εκθέσουν» (Βίντεο)

«Η Μαρία δεν είναι στο παιχνίδι. Πας να εκθέσεις άνθρωπο. Κάνεις ριάλιτι; Πάρε τους παίκτες», σχολίασε εκνευρισμένος

Ο Κώστας Φραγκολιάς σχολίασε το πλάνο της Μαρίας Αντωνά με το «δολοφονικό βλέμμα», όπως χαρακτηρίστηκε, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και ποικίλων σχολίων. Το συγκεκριμένο πλάνο από τον τελικό του Survivor 2022, παρουσιάζει την αντίδραση της συντρόφου του Άρη Σοϊλέδη, μετά την ανακοίνωση του νικητή από τον Γιώργο Λιανό.

Μέσα από την κάμερα της εκπομπής της, η ίδια έδωσε την απάντησή της στο γεγονός, ενώ παράλληλα μέσα από τον αέρα του Happy Day, ο καλός της φίλος και κουμπάρος Κώστας Φραγκολιάς, ξέσπασε κατά όσων λέγονται και ακούγονται. Σύμφωνα με τον ίδιο η παραγωγή του Survivor 2022 επέλεξαν να δείξουν την εικόνα της Μαρίας Αντωνά, ακριβώς μετά την ανακοίνωση του νικητή, για να την εκθέσουν.

«Για μένα αυτό που έγινε είναι και η απόδειξη ότι ο Άρης Σοϊλέδης έπρεπε να είναι νικητής. Γιατί όταν ανακοινώνεις νικητή και το επόμενό σου πλάνο -όχι λίγο πιο μετά- είναι η γυναίκα του διεκδικητή και θες να τον εκθέσεις άνθρωπο αν έλεγε ή θα ψιθύριζε κάτι… Η Μαρία δεν είναι στο παιχνίδι. Το συζητάμε γιατί πας να εκθέσεις άνθρωπο. Κάνεις ριάλιτι; Πάρε τους παίκτες», σχολίασε εκνευρισμένος ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Όλο το ίντερνετ ασχολείται με τη Μαρία Αντωνά και την αντίδρασή της. Και μπαίνει στη διαδικασία να απολογηθεί και να πει γιατί είχε αυτά τα μούτρα. Έχεις χάσει δεύτερο πλάνο αυτόν που έχεις χάσει; Στο Champions League τα πλάνα δείχνουν τον νικητή, τον αρχηγό, τον πάγκο και τον προπονητή. Και μετά τους χαμένους», ανέφερε έξαλλος ο Κώστας Φραγκολιάς.

Δείτε το βίντεο: