Κων/νος Γιαννακόπουλος: Άρχισε να χαμηλώνει τα φώτα και να βάζει το χέρι του σε επίμαχα σημεία

Το περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη

Στην αποκάλυψη ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση προχώρησε ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Love It και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική περιπέτεια που είχε βιώσει όταν ήταν φαντάρος στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι η πρώτη φορά που με ρωτούν εάν μου έχει συμβεί και μένα σεξουαλική παρενόχληση, ναι μου έχει συμβεί και μάλστα την γλίτωσα στο παρά τσακ. Αυτό είναι αλήθεια», είπε και πρόσθεσε:

«Ήμουν στη Θεσσαλονίκη, έκανα εκεί το στρατιωτικό μου και όταν είχαμε βγει έξω ως φαντάροι να διασκεδάσουμε, με πλησίασαν κάποιοι άνθρωποι. Κάποια στιγμή μού πρότειναν να πάμε να συνεχίσουμε στο τάδε σπίτι στην Περέα. Δέχθηκα, εντάξει, ήμουν και πιο μικρός. Δεν θεωρούσα δηλαδή ότι απειλούμαι. Και πάμε σε αυτό το σπίτι, αφού έγινε η ξενάγηση στον χώρο, μετά εξαφανίστηκαν οι δύο και έμεινα εγώ με τον έναν που προφανώς με ήθελε πιο πολύ».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Εκεί άρχισε να χαμηλώνει τα φώτα, ενώ οι άλλοι είχαν κλειδώσει την πόρτα. Με το που είδα αυτή την κίνηση λέω, «καλά ήρθες, πως θα φύγεις τώρα». Δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί αυτό το πράγμα, ειδικά όταν ο άνθρωπος αρχίζει και βάζει το χέρι του σε επίμαχα σημεία».

«Τελικά του εξήγησα με πολλή ψυχραιμία, δεν ξέρω που την βρήκα αν και μικρούλης, με πολιτισμένο τρόπο ότι «εγώ δεν θέλω κάτι τέτοιο». Την γλίτωσα παρά τρίχα», κατέληξε.