Κιμ Καρντάσιαν: Ηχηρό «χαστούκι» για την τηλεπερσόνα – Την αγνόησε επιδεικτικά η Άννα Γουίντουρ

Δείτε το viral βίντεο

Αντιμέτωπη με ένα… αν μη τι άλλο περίεργο περιστατικό βρέθηκε η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία αναγκάστηκε να… αντιμετωπίσει την απόρριψη της Άννα Γουίντουρ.

Συγκεκριμένα, η εκδότρια της Vogue, η οποία παραβρέθηκε στην επίδειξη της Fendi για τη συλλογή της άνοιξης του 2023 στη Νέα Υόρκη, έδειξε χωρίς δισταγμό την «αντιπάθειά» της απέναντι στην τηλεπερσόνα.

Σε βίντεο, που πολύ γρήγορα έγινε viral στο διαδίκτυο, φαίνεται η Κιμ Καρντάσιαν ενθουσιασμένη να θέλει να χαιρετήσει την Άννα Γουίντουρ, όταν έρχεται προς το μέρος της.

Ωστόσο η διάσημη εκδότρια, αντί να ανταποδώσει τον ενθουσιασμό, την αγνόησε και στράφηκε προς τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν δίπλα στην τλεπερσόνα. Μάλιστα οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων, έσπευσαν να ερμηνεύσουν τη στιγμή, ως μία ξεκάθαρη ένδειξη του σνομπισμού της Γουίντουρ.

 

@madamefigarofr #KimKardashian et #SarahJessicaParker côte à côte au premier rang du défilé @Fendi… saluées par #AnnaWintour à la fin du show ! #fendi #tiktokfashion #newyork #fashiontiktok #newyorkfashionweek ♬ son original – madamefigarofr

 

Όπως φανερώνεται στο βίντεο, η Κιμ Καρντάσιαν γεμίζει το πρόσωπό της με ένα τεράστιο χαμόγελο, μόλις αντικρίζει την Άννα Γουίντουρ και της λέει «Γεια σου, πώς είσαι;».

Η Γουίντουρ αντί να ανταποδώσει τον χαιρετισμό της Καρντάσιαν, επέλεξε να αγκαλιάσει την «Κάρι Μπράντσο» του Sex and The City.

Έντονος προβληματισμός…
Η «παγωμένη» συμπεριφορά της εκδότριας της Vogue, προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, δεδομένου ότι η ίδια και η Κιμ φαίνεται, να έχουν δημιουργήσει μία στενή επαγγελματική σχέση τα τελευταία χρόνια.

Η τηλεπερσόνα έχει κάνει μέχρι σήμερα τρία εξώφυλλα στη Vogue. Πιο συγκεκριμένα, έχει κάνει δύο σόλο φωτογραφήσεις τον Μάρτιο του 2022 και τον Μάιο του 2019 και ένα ακόμα με τον πρώην σύζυγό της Κάνιε Γουέστ τον Απρίλιο του 2014.