Κατερίνα Διδασκάλου: Δεν θα απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί

Πώς εξήγησε τη δήλωσή της

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε πρώτη φορά με την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό και αναφέρθηκε στους γιατρούς που τη φρόντισαν.

 

Η ηθοποιός αποκάλυψε ήταν σοβαρά τα πράγματα και για αυτό αναγκάστηκε να σταματήσει τις παραστάσεις.

«Για να φτάσω εγώ να ακυρώσω παραστάσεις θα πει ότι ήταν σοβαρά τα πράγματα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ αυτόν τον εξαιρετικό επιστήμονα από τη Βέροια που για την ώρα δεν θέλει να πούμε το όνομά του. Ευχαριστώ από καρδιάς γιατί λέγοντας εκείνη τη μέρα που με εξέτασε κλινικά μετά τους εργαστηριακούς ελέγχους, η υψηλή κλινική υποψία για Covid ήταν το μόνο που με συγκράτησε, διότι είχα για πέμπτη μέρα 39,5 πυρετό κι εγώ επέμενα να κάνω ταξίδια και παραστάσεις. Φταίω, πρέπει να σεβόμαστε τη φύση και πρέπει να σεβόμαστε την υγεία που είναι το υπέρτατο αγαθό και να την προστατεύουμε» είπε η ίδια.

Όσον αφορά τον εμβολιασμό η Κατερίνα Διδασκάλου δεν θέλησε να αποκαλύψει αν έχει εμβολιαστεί ή όχι. «Δεν θέλω να απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν θέλω να πολωθεί καθόλου ο κόσμος. Όταν σεβόμαστε την υγεία του διπλανού μας και προσέχουμε τον εαυτό μας είναι μεγάλη υπόθεση. Ένας λόγος που σταμάτησα και την περιοδεία ήταν αυτός. Η προστασία των υπολοίπων, εκτός από τη δική μου υγεία» δήλωσε.