Ιωάννα Σιαμπάνη: Γέννησε και ανάρτησε τις πρώτες φωτογραφίες με τον γιο της

Δείτε τη δημοσίευση της στο Instagram μαζί με τον σύζυγό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο

Γέννησε η Ιωάννα Σιαμπάνη, η οποία μαζί με τον αγαπημένο της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, η Ιωάννα Σιαμπάνη ήταν εκείνη που δημοσιοποίησε το ευτυχές γεγονός, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το μαιευτήριο, με τα μπλε μπαλόνια που της έστειλαν για δώρο, μετά τη γέννηση του γιου της.

ioanna__siampani_2942296672802313954-800x1422

 

Λίγο αργότερα έκανε και την πρώτη της ανάρτηση αγκαλιά με το παιδί της, δημοσιεύοντας μία σειρά εικόνων κατά τη διάρκεια του τοκετού.

«Έχει επαληθευτεί. Στο πρόσωπο μου διακρίνεις ανάμεικτα συναισθήματα, Τα περισσότερα από αυτά πρωτόγνωρα. Με λέξεις δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που ένιωσα όταν σε κράτησα στην αγκαλιά μου και με κοίταξες στα μάτια. Σαν να με ήξερες ένιωσα και τα ξέχασα όλα. Σε αγαπω μικρέ μου Φώτιε, Για πάντα δίκη σου. Η μαμά σου» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Δείτε τη δημοσίευση

Siampani__2_
Siampani__4_

 

Siampani__6_
Siampani__5_

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και σύζυγος της Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου φέτος τον Ιούλιο.

Το ζευγάρι αντάλλαξε σήμερα όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης έχοντας δίπλα του, όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η πρόταση γάμου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου στην Ιωάννα Σιαμπάνη, έγινε ανήμερα των γενεθλίων της, ενώ λίγο καιρό μετά αποκαλύφθηκε και η εγκυμοσύνη της.