Η Φωτεινή Αθερίδου έγκυος στο δεύτερο παιδί της – Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Το ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο instagram

Στην 23η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η ηθοποιός Φωτεινή Αθερίδου , όπως η ίδια ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο instagram. H κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα έχει ήδη έναν γιο τεσσάρων ετών και ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένειά της μαζί με τον σύζυγος της περιμένοντας το δεύτερο παιδί τους.

Σε μια νέα ανάρτηση, μάλιστα, στο Instagram η ηθοποιός μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών με φουσκωμένη κοιλιά. Στη λεζάντα έγραψε: «Με ανοιχτή αγκαλιά υποδεχόμαστε ό,τι όμορφο αυτή η ζωή μάς φέρει!».

Με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, έχουν ήδη έναν γιο, τον 4χρονο Θοδωρή, τον οποίο βάφτισαν το περασμένο φθινόπωρο, συνδυάζοντας την τελετή με τον πολιτικό τους γάμο. Νονά του μικρού Θοδωρή ήταν η καλή φίλη του ζευγαριού, Δέσποινα και κουμπάρα τους η ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου.

Το «παρών» στον γάμο και τη βάφτιση έδωσαν αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού και πολλοί συνάδελφοί τους. Ανάμεσά τους οι: Πάνος Βλάχος, Ευγενία Σαμαρά, Σμαράγδα Καρύδη, Δημήτρης Μακαλιάς, Αντιγόνη Ψυχράμη, Πάνος Μουζουράκης και Χρήστος Λούλης.