Η Ελεονώρα Μελέτη συγκλόνισε στα MadWalk: Πέταξε τα ρούχα της και διέλυσε την έμφυλη βία (Φωτό)

Δεν υπάρχει ρούχο που «δικαιολογεί» την παρενόχληση μιας γυναίκας. Δεν υπάρχει γυναίκα που… το ήθελε. Υπάρχουν μόνο αρρωστημένα μυαλά που δεν έχουν μάθει το «όχι». Τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη και πέρασε το μήνυμα ισότητας και κατά της βίας που υφίσταται οι γυναίκες.

Αυτό το πολύ δυνατό μήνυμα πέρασαν τα φετινά Madwalk, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης και θα προβληθούν από το MEGA σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Αγγελιαφόρος αυτού του πολύ δυνατού μηνύματος ήταν η Ελεονώρα Μελέτη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA εμφανίστηκε στη σκηνή των Madwalk 2022 με ένα φόρεμα που κάλυπτε ολόκληρο το σώμα της.

Όπως είπε, «σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το 38% των ερωτηθέντων θεωρεί πως το ντύσιμο μιας γυναίκας ‘δικαιολογεί’ την οποιαδήποτε παρενόχληση».

Σε μια από τις πιο δυνατές σκηνές της βραδιάς η Ελεονώρα Μελέτη πέταξε το σακάκι που φορούσε για να φανεί από κάτω το εντυπωσιακό φόρεμα της Λένας Κατσανίδου.

«Κάθε γυναίκα μπορεί να ντύνεται όπως επιθυμεί χωρίς το ντύσιμό της να θεωρείται ότι δίνει σε καμία περίπτωση το δικαίωμα οποιασδήποτε παρενόχλησης ή βίας σωματικής, λεκτικής ή ψυχολογικής» είπε η Ελεονώρα Μελέτη και καταχειροκροτήθηκε.